728 x 90

Sabtu, 2 Januari 2016

Hadiah Misteri Ikhwan Yusuff & Syarizwan

Bulan sebelas last year, dalam pada masuk-masuk GA dan segmen, adalah rezeki saya dapat dua hadiah misteri. Satu daripada Ros Nordin untuk Segmen Kembara Misteri Burung Hantu anjurannya. Boleh baca di sini dan sini. Tidak lama selepas itu, menang pula hadiah misteri sebab jadi peserta pertama untuk 3D Giveaway by Ikhwan Yusuff dan Syarizwan. Entrinya di sini.

Beberapa hari sebelum tahun baru, hadiah misterinya sampai.

Tattadaaaaaa!
Inilah hadiah misteri saya!

Butterfly Crafts Embellishments
Gembira hati bukan kepalang! Banyaknya 'flutterbies'! Maaf, izinkan saya ber-spoonerism sekali-sekala ye. Bertambah koleksi barang untuk buat kraf. Ada 15 belas rama-rama untuk 'dikerjakan'. Tang mengira tu, Cekebon yang rajin ye. Almaklumlah, setiap parcel atau kiriman saya akan dibuka bersama dengan Pegawai Kastam Cekebon. Cekebon siap puji lagi, "Baguslah kawan-kawan blogger akak ni. Bagi hadiah yang akak boleh guna. Thoughtful!" Err,..komen ini bukan hanya untuk Ikwan dan Syarizwan tau. Ni Cekebon cover sekali semua hadiah yang saya terima sebelum ini.


Buat Ikhwan & Syarizwan,
Thanks so much! Moga kalian dimurahkan rezeki. Akak doakan semua urusan kalian dipermudah oleh Allah. Especially bab-bab study. All the best for the rest of your campus life. Jaga diri elok-elok, study elok-elok, k.

Belum kenal lagi dengan adik-adik ni? Jemputlah terjah blog mereka. Klik je link pada nama mereka di atas. Dua sahabat ni orang Ganu, menuntut di UIA. Intailah adik-adik ni, there's always something new for us to learn. :)

Psstt! Tengah kemas kini alamat kawan-kawan. Jadi, siapa-siapa yang dah bertukar alamat, tolong e-mel saya ye faidamf[at]gmail.com


55 ulasan:

  1. Wahh seronoknya kak Farrah dapat hadiah !

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah, tahniah kak farah.. Rezeki berblog kan..")

    BalasPadam
  3. menarik hadiah ni!tahniah kak Farrah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sememangnya sangat menarik! Thanks, Sal :)

      Padam
  4. salam kak , eh,
    yang syarizwan tu yana tahu lah ganu, tapi IY pon eh? ahha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haa, Ikhwan pun Terengganu gak. Tak silap akak lah :)

      Padam
    2. hahahahahaaaa... yup saya pon org ganu juga cik yana.. hihihihihih

      Padam
  5. tahniah farah dapat hadiah rezeki jugak tu kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih, Kak Noor. Rezeki berblogging hihihih

      Padam
  6. Salam singgah sini Farah...untungnya Farah dapat hadiah misteri lagi...Tahniah yer...

    BalasPadam
  7. Hadiah misteri yang Farah dapat ni cantik sangat...rezeki Farah ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, dapat rama2 cantik :)

      Padam
  8. Bagus ya mereka ni. Hadiah memang sesuai dengan jiwa seni kak Farrah :D

    BalasPadam
  9. menarik barang-barang craft. Dapat rakan blogger yang memahami, bertuah Farah.

    BalasPadam
  10. uiiii kak farah dpt 'flutterbies' !!! hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheheh yessss, a lot of flutterbies! ;)

      Padam
  11. wooooowww.. laju2 tekan sebab tegok tajuk entri ni... hihihhihih.. amin... Thanks kak untuk akak jugak Wish u the best untuk tahun 2016 ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mudah2an yang baik2 aja bakal menanti kita 2016 ni. Heheheh laju2 tekan tu kelakar :)

      Padam
  12. Wahhh best arr dpt suprise hadiah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheeh penuh elemen misteri gitu! :)

      Padam
  13. Tahniah farrah.. rezeki yang misteri2 je.. hehe^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Ros. November bulan penuh misteri :)

      Padam
  14. Balasan
    1. Belakang tu dah ada pelekat double sided tape, Ros. Tinggal tepek dan tampal je :)

      Padam
  15. sesuai sangat dengan jiwa Kak Farrah tu yang diorang kasi =)

    BalasPadam
  16. tahniah Farrah dapat hadiah yang comel cegitu

    BalasPadam
  17. wowww...comelnyeeee butterfly tuhhhh....thniah farrah...hihih

    BalasPadam
  18. Tahniah kak farah cantik sangat hadiah nya..

    BalasPadam
  19. Syok la lepas ni craf akak berama-rama la lepas ni

    BalasPadam
  20. Tahniah Farrah...rezeki ber blog

    BalasPadam
  21. aishh bile lak merasa hadiah nie
    hehehe cantikk

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya Allah, ada rezeki untuk Ayu nanti :)

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...