728 x 90

Jumaat, 15 Januari 2016

Happiness is,...THE HAPPY MAILS

Salam Jumaat!
Hujung minggu dah tiba!

Credit

Credit


These were my happy mails yesterday. Ketiga-tiganya merupakan kiriman daripada teman-teman blogger. Terima kasih banyak-banyak. I ended my day with a big smile! Insya-Allah, nanti saya akan update dalam entri penghargaan buat kalian =)

#ilovemybloggerfriends


67 ulasan:

  1. Byknya gift yg akak dpt..tahniah kak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheeh Alhamdulillah. Thanks, Lya :)

      Padam
  2. wahhhh...dapat hadiah...
    memang berbunga-bungalah...
    dalam hati ada taman!!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe memang lebat berbunga hati ni, Munirah :)

      Padam
  3. salam Jumaat...alhamdulillah..big smile..biggest syukur..

    BalasPadam
  4. woah! share cepat nak tau jugak ada ape tuuu..ihikkss

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha tungguuuuuu... yang penting setiap satu kiriman tu meaningful :)

      Padam
  5. tahniah kak farah untung terrr

    BalasPadam
    Balasan
    1. Untung ada orang ingat kat kite :)

      Padam
    2. ye untung sangat tu... :)

      Padam
  6. nina dah dpt parcel dari farrah.. tqvm.. belum ade masa nak update kat blog :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh dah dapat ye. Alhamdulillah. Last time saya checked status undelivered lagi. Hope you like the gift :)

      Padam
  7. assalamulaikum kak farrah
    maaf. lama tak nyinggah

    exactly. dapat benda camni memang senyum sampai ke petang! haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam, YY. Terima kasih sudi singgah sini. Harap urusan YY semuanya dipermudah oleh Allah.
      Memang, dik. Dapat kiriman sebegini, senyum meriah sampai ke petang!

      Padam
  8. Salam singgah sini Farah...Alhamdulillah....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih datang berkunjung ke mari, MD :)

      Padam
  9. Murah rezeki Farah....tahniah yer Farah...

    BalasPadam
  10. Hai kak farah maaf lama tak singgah sini. Alhamdulillah dapat surat dari rakan Blogger adalah sesuatu yang indah

    BalasPadam
  11. Bestnya.kita 1 pun dah senyum berhari2..ni kan dapat banyak sehari..^^ngee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ingatan si pemberi tu yang buat senyum tahan lama ;)

      Padam
  12. salam kak, memang seronok :) duka menjadi suka :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wsalam. Definitely, Yana. Definitely :)

      Padam
  13. Alhamdulillah rezeki akak as blogger ramah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi alhamdulillah. Rezeki orang ingat kat kita :)

      Padam
  14. dan cekebon apa kabar kak :) kirim salam dia, cakap kat dia yana mampu kirim salam je dulu , InsyaAllah ada rezeki lebih yang kirim sesuatu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Allahu akbar! Yana, itu dah lebih drpd cukup. Ingatan sesama saudara itukan tinggi nilainya. Alhamdulillah, Cekebon sihat seadanya. Dia kirim salam balik. Tengah boring tak de kerja nak buat ;)

      Padam
  15. hai kak farrah. moga sentiasa sehat & hepy selalu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi, Ana. Thanks. Same goes to you! :)

      Padam
  16. alright. waiting untuk entry penghargaan tu. nak tau sape yg baik hati tu. heheh

    BalasPadam
  17. Rindu zaman hantar surat menyurat.

    BalasPadam
  18. Assalam. Akak takde yg sudi hantar apa2.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya Allah, nanti ada rezeki tu :)

      Padam
  19. Assalamualaikum kakak.. singgah lepas rindu.. nanti nak cuti panjang.. bestnya kan dapat kiriman..

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam, adinda. Selamat bercuti panjang ye. Ada rezeki kita jumpa lagi :)

      Padam
  20. Balasan
    1. Hehehe rezeki daripada kawan2 blogger :)

      Padam
  21. Allhamdulillah... tahniah sis... :)

    BalasPadam
  22. Singgah ;D Jemput join segmen Kay

    http://kmliahshm.blogspot.my/2015/12/oh-cinderella-by-kmlia-hshm.html

    BalasPadam
  23. tahniah kak Farrah! seronok kan dapat hadiah dari kawan2 blogger

    BalasPadam
  24. Ehh... Macam kenal.. Machammmm laaa.. He He He..

    BalasPadam
  25. Balasan
    1. cop merah sebab nilai setem tak cukup..

      Padam
  26. Happy mails... Happy me... Tahniah!

    BalasPadam
  27. Life is about happiness... Semoga Cikgu hepi sokmo... And Cekebonnnn too!

    BalasPadam
  28. Pagi - pagi mandi kat kolah...
    Untonglahhhh - dapat hadiah...

    BalasPadam
  29. Balik kerja peti surat kuterjah...
    Kadang sampai tak menyempat...
    Ingatkan ada le hadiah...
    Cehhh sekali bil je yang dapat...

    BalasPadam
  30. Masak briyani guna pes...
    Dapat hadiah memang best...

    BalasPadam
  31. alhamdulillah, tahniah kak farah.. best dapat hadiah..")

    BalasPadam
  32. Alhamdulillah rezeki..Eyda dapat jugak, sama macam sampul paling atas tu..

    BalasPadam
  33. lame tak terima sampul ni
    heheheheh
    tahniah kak farrah
    kak farrah the best tauu

    BalasPadam
  34. Tertunggu2 happy mails panggilan kerja. Hurm :(

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...