Khamis, 14 Januari 2016

TIGA LALAT CALENDAR GIVEAWAY


Lalat bukan sebarang lalat,
Ini lalat punya daulat.

Giveaway dianjurkan buat julung kali,
Mehla ramai-ramai kita sertai.

Hadiah menarik yang wak tawarkan,
Kalendar Tiga Lalat jadi taruhan.

Jangan tunggu jangan berlengah,
Klik ajer banner di bawah!


Tarikh tutup penyertaan: Isnin | 18 Januari 2016 | 12.00 tengahmalam (jam Wak Tiga Lalat)


24 ulasan:

  1. hehe2, timekaseh cik Farrah yee., semoga berjaya

    BalasPadam
  2. siap berpantun lagi..
    gud luck kak farrah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jimat ayat,..malas nak tulis byk2 :)

      Padam
  3. pergghhh....wak ada GA....kalau sempat nk join lah hehehehe...neway....all da best farrah...hihiih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cepat Sis D. Sebelum GAnya tamatttt!

      Padam
  4. Wak... nak kalendar tp customize pict pilihan saya... blh tak?

    Hi hi hi

    BalasPadam
    Balasan
    1. alaa cik huda tu leh design sendiri guna photobook je, try carik kat groupon., mulah2 , hehe2

      Padam
    2. Groupon lah yang saya dapat email promosi saban hari tapi saya tak bukak heheh

      Padam
  5. Thanks for all the wishes all :)

    BalasPadam
  6. Goodluck ^^ insyaAllah nak join gak segmen wak ni.

    BalasPadam
  7. Salam kak farrah ! semoga berjaya ! :)

    BalasPadam
  8. berpantun tu insyaAllah ada rezeki menang :)

    BalasPadam
  9. good luck!!!
    saya pun ada join GA yang sama...
    Blogwalking jap list daripada peserta yang join GA ni...

    salam perkenalan...
    saya dah Follow blog ni,
    jemput singgah & Follow Blog saya juga

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...