728 x 90

Rabu, 10 Februari 2016

Wordless Wednesday - Hiasan Kraf Menggunakan Corrugated Board


Corrugated Board Crafts Embellishments

45 ulasan:

  1. Comelnyaaaaa...suka sgt..simple tapi kreatif...bilalah nak jadi kreatif jugak ni..hehehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau erny minat dan ada masa, tak ada masalah...kreatif tu kita gali ;)

      Padam
    2. betul tu..kalau x minat n x de masa mmg x jadi

      Padam
  2. Balasan
    1. Senang nanti nak buat kad/scrapbook :)

      Padam
  3. bestnya tangan kreatif mcm kak Farah ni :))

    BalasPadam
    Balasan
    1. ala mekja pun boleh buat...akak ni pun bukannya kreatif mana :)

      Padam
    2. Fikiran dan tangan sama naik tak kreatif = pemalas. Hahaha

      Padam
    3. Hahahah nanti bila rajin tu sampai, kreatif pun sampai sekali :)

      Padam
  4. Yeayy.. craft baru dah keluar...cantiknya. ni size kecik ke Farrah?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye, Ros. Yang ni kecil-kecil. Lebih kurang 5x4cm, 4 X 8cm...untuk hias kad atau scrap page :)

      Padam
  5. kenapa comel sangat!!!! sukanya tengok.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wana boleh cuba buat sebagai cake topper :)

      Padam
  6. assalamualaikum farah
    cantik dan cute semuanya lah

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam, Kak Noor. Hihihi saja buat untuk tepek dekat kad :)

      Padam
  7. salam.. dah lama follow blog ni, saya backlink pulak. suka baca your entry ttg craft.. saya pun baru berjinak2 dgn kraf ni sejak ada rumah sendiri. lagi satu, jemput join GA saya utk berpeluang menang resort stay kat swiss garden. tarikh tutup esok :)

    BalasPadam
  8. suka tengok hasil kerja kraf farrah

    BalasPadam
  9. SS cari Corrugated Board kaler coklat kotak tak jumpa... adoiiii... That one lagi clasic...

    BalasPadam
    Balasan
    1. JM mampu tgk je..nak cari gam faber castlle pun bercinta

      Padam
  10. yang sweet escape tu.. ehem ehem ^^

    BalasPadam
  11. seperti biasa hasil kerja tangan Farrah x pernah mengecewakan

    BalasPadam
  12. hasil halus dan berseni..pernah jgk try cari brg di popular konon nk buat kad sendiri byk brg x de

    BalasPadam
  13. suka tengok kraft2 sis nih. nak buat sendiri macam dah kekurangan idea. haha

    BalasPadam
  14. Nak pilih plisss....
    ha ha ha...

    Perasan lettew ada untuk saya...

    BalasPadam
  15. Love tu utk cik sal...

    Happy tu utk saya ...
    travel utk sjm...

    Kamera utk sym ...

    Sss suh dia buat sendiri sebab dia terer.... ha ha ha ...

    Bila huda mula memandai mandai...

    BalasPadam
  16. kalau tengok tanpa tahu kak farrah buat mesti ingat yang beli siap dari kedai :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...