Selasa, 1 Mac 2016

Ke Luar Kota




Assalamu'alaikum,
Entri ni nak beritahu,..
Saya tiada di tower. Out station hingga Selasa, 8 Mac 2016.
Jadi, tak dapatlah nak beramah mesra dengan kalian buat sementara waktu.
Jika ada entri pun, mungkin entri kraf, resepi atau chords yang scheduled and auto published.
Anyway, jangan segan silu lepak kat tower ni.
Thanks in advance untuk setiap kunjungan dan komen yang bakal kalian tinggalkan sepanjang tempoh AWAY saya. Insya-Allah, kita bergurau senda, balas-balas komen, jenguk-menjenguk selepas saya balik ye. Till then, take care.

30 ulasan:

  1. Ke mana kak? Apapun, take care ya..:)

    BalasPadam
  2. take care farah.. have a safe journey :)

    BalasPadam
  3. ok..saya nak buat tower ni macam blog sendiri ye..lama tak datang sini

    BalasPadam
    Balasan
    1. take over ke kak sal... hihihihi

      Padam
    2. lepas ni blehlah buat #KakSalTakeoverTower... hihihih

      Padam
    3. jom uols.. sementara owner tadak ni.. meh kita conquer kejap wakakaa..

      Padam
    4. jom sesama buat mcm blog sendiri.. hihihhihi

      Padam
  4. komen tadi tak tau keluar ke tidak..take care ye kak Farrah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. bhahaha keluar keluar.. semua orang baca dah.. ayok =P

      Padam
    2. ye..ye .. dah selamat keluar...

      Padam
  5. apa2 pon moga urusan akak dipermudahkan.... :D

    BalasPadam
  6. alaaaa.. kakak xde kat tower ke.. mana dia p ni.. ehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah rindu ke??? Baru sehari kot teacher... Takpe entri autopublish kan adooooo... hihihihi

      Padam
  7. adakah Kak Farrah pegi travel ? jeng jeng jeng..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Agak2 nya travel kat manalah kan...

      Padam
  8. whatsapp cuti skali kaa ?? ehehe..

    BalasPadam
  9. Take care Kak Farrah ~ have fun.. ^_^

    BalasPadam
  10. ke mana pun hala tuju destinasi Farrah.. Eyda doakan semoga berada di dalam lindunganNya..

    BalasPadam
  11. Tak pe... Nanti SS pandailah bancoh kopi sendiri kat tower nih... He he he...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau mcm gitu saya pun bolehlah bancuh mila sendiri juga.. Buat mcm rumah sendiri kan..

      Padam
  12. wahhhh....nak ke tower mana plak tu...wokey sis..take care...

    BalasPadam
  13. Kak farrah, moga Allah permudahkan urusan akak

    BalasPadam
  14. moga selamt pergi dan balik , Aamiin insyaAllah

    BalasPadam
  15. lamanya owner out station ni... hihihihi

    BalasPadam
  16. sampai ari ni la ekk farrah ?
    welcome back...

    BalasPadam
  17. Ehhhh.. lamanya tuan blog outstation ni... hehehe

    BalasPadam
  18. Skrg da 12 mac..owhh akak da blik ke hhi

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...