Rabu, 6 April 2016

BIG APP SALE

19 ulasan:

  1. Balasan
    1. hihihihi perkataan sale tu yg bawak vibe best :)

      Padam
  2. wow..best ni kak farrah..sales macam ni selalu buat rambang mata..gatal ja tangan nak klik2..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang rambang mata! tapi kena betul2 fikir sebelum klik :)

      Padam
  3. salam , lemah betul , beg tu cantik baru kemas beg kat bilik yang bersepah2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Meh datang tolong kemas bilik akak sat!

      Padam
  4. dah lama tak 'memborong' kat lazada..

    BalasPadam
  5. lazada mmg slalu ad sale ke kak farrah???

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang sentiasa ada tapi depends la pada barang2nya :)

      Padam
  6. ari tu aida soping lazada tau.
    beli satu brg ni dgn consent asben.
    tetiba mlm tadi, dia bagi aida usb 32gig.
    "eh u beli kat mana ni?" aida tanya.
    "lazada" dia jwb.
    "e'eh. sejak bila u pandai soping online ni"
    "i suh opismet beli kan" hmmmm rupanyer dia tumpang kat member opis.

    BalasPadam
  7. SALE ni buat ekin rambang mata nak shopping hahahhaha

    BalasPadam
  8. 70% tue!! ada lagi tak..sampai bila ehh

    BalasPadam
  9. mesti dah tamat sbb entri ni pun dah lama

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...