Khamis, 30 Jun 2016

Jualan Terakhir Sebelum Raya

Assalamu'alaikum,

Kurang seminggu lagi kita nak sambut Syawal. Bagaimana persediaan kalian setakat ni? Saya ala kadar je. Mana yang sempat beli masa keluar shopping, saya grabbed. Mana yang tak sempat dan ada tawaran berbaloi, beli online. Sekarang kan shopping main klik-klilk je ;)

Bagi yang masih melengkapkan persiapan lebaran, ringan-ringankan tangan dan mata untuk tengok Jualan Terakhir Lazada ni. Riang Ria Raya Jualan Terakhir yang super awesome berlangsung sehingga 11 July! Nak shopping lepas raya pun boleh sangat! Banyak deals yang menarik, yang boleh buat kita nganga-kagum terkejut-tak-sangka-sampai-urut-dada. Klik pada banner di bawah ye.

 Lazada Malaysia 

Selain itu, new customers boleh gunakan voucher di bawah bagi mendapatkan tambahan 20% diskaun (maksimum diskaun bernilai RM50). Jangan lupa key-in code di bawah sebelum selesaikan pembelian.

Lazada Malaysia


HAPPY SHOPPING! 

25 ulasan:

  1. web lazada penuh sesak dh skrg ni...org ramai belionline..huhu

    BalasPadam
  2. PC tak shopping lagi ni.hihihi.. :)

    BalasPadam
  3. LAZADA!!! huhuh..masih teringat kes beli brg lain dpt brg lain

    BalasPadam
  4. pastu buka di hantar ke alamat yg tertera, di pulangkan ke pos laju ntah salah sis tem kat mana ntah

    BalasPadam
  5. bila bila entri ni raya mcm menarik nk godek2 apa yg menarik..nak cari Microwave lah heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan ... pastu dah masak .. jangan lupa anto kat jiran yang kat fasa 7 tu tau tau tau

      Padam
  6. sis JM ni..baju raya tak beli lagi tau huhuh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sis JM ... jom g shopping jom...
      kita pun lama tak jumpa kedai ni.

      asyik dok buat kerja je

      Padam
    2. Sama .. Malas nak pergi cari baju raya

      Padam
  7. tergoda..terus klik link kat atas tu

    BalasPadam
  8. Wow ... bahaya ni...

    nanti click2 terus ter beli...

    lari bajet... kih kih kih

    BalasPadam
  9. persiapan baru 30% hahahahaha. Lazada kalau beli sempat lagi ke nak postage ?

    BalasPadam
  10. fuh menggugat iman nih..

    BalasPadam
  11. takut lari budget plak klu shopping kat lazada nih..

    BalasPadam
  12. Dah lama x soping online... Takut terborong byk! He he he

    BalasPadam
  13. borong lazada kalau ada bonus.. hehehe

    BalasPadam
  14. x dan rs nyer shopping kali ni sbb gaji lmbt msk sob sob then kalu order mesti lmbt smpi...fhm2 je laa pos kn tgh bizi ;-)

    BalasPadam
  15. ada memborong apa2 x kak ? ingat nak beli food processor tapi x jadi hahaha..

    BalasPadam
  16. aida da jengah dah lazada ni ari tu.
    takde yg berkenan.
    aidijuma nyer mahal dari biasa :( hu hu hu sedih sgt...

    BalasPadam
  17. Ekin xyah shopping dah kat lazada sebab apa yg teringin dah dapat tunggu sampai kat dumah dulu nanti ekin update kat blog

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...