Sabtu, 25 Jun 2016

Quaker Oat Cereal dan AEON Vouchers daripada WOOP

Awal minggu hari tu, saya terima parcel. Tengok-tengok daripada WOOP. Yeayyyyy! Seronok sangat! Saya redeemed 3 vouchers AEON (bernilai RM10 setiap satu) dan Quaker Chocolate Cereals. Dah agak lama saya tebus. Polisi di WOOP, kita hanya boleh tebus satu barang/minggu. Mujur semuanya dihantar serentak. 

Tebus di WOOP.
 Quaker cereal kotak besar, 300g. Sebelum ni dah pernah nampak di pasaran tetapi tak beli sebab takut tak sedap. Alang-alang ada untuk ditebus di WOOP, apa lagi,..kita cubalah!


Tak pasti ini kali ke berapa saya tebus barang-barang di WOOP. Selalunya apabila saya bosan, saya lengkapkan missions yang ada untuk dapat points. Dah kumpul-kumpul, tebuslah apa yang berkenan di hati :) Jom sertai WOOP. Daftar di sini ye :)


38 ulasan:

  1. heloooooo kakak !!! lama sngt tak nyinggah kan.. nak mai serang ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bawak bom tangan ke? He he he

      Padam
    2. Bawaklah bom apa pun,..kita di sini menerima dengan tangan terbuka :)

      Padam
    3. hari tu nampak nama da potong SS tapi rini kembali tngk ranking baru.. lupalah !! dah masuk Julai ahhaha.. xtau dah kedudukan..

      Padam
  2. voucher tu nak la.. bleh nyopping.. oat tak makan..
    eh makan je kalo jadi cookies.. saja2 makan tu memang takla..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bagus utk kesihatan... He he he

      Padam
    2. Haa lepas ni akak buatkan resepi biskut oat yang sihat special utk Ct. Tak makan siap!

      Padam
    3. eeeeh kenot go la nak telan. tapi CT penah letak ngan nasik.. konon nak tiru orang korea.. portion dia. 2 cawan nasik 1 cawan oat.. yang ni makan.. yang lembik2 ngan susu tu xleh hadam..

      Padam
  3. kira rajin jugak nak setelkan mission2 Woop tu.. CT ni ahaha.. update blog pun malaih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bila dah bosan tahap gaban, CT,...

      Padam
  4. Rajinnya akak siapkan mission ..

    BalasPadam
  5. Ada akaun woop niih, tp malas nak siapkan mission .. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak pun pilih yang senang-senang je. Kekadang tu yang kena share2 gambo akak tak buat sangat :)

      Padam
  6. Sebab tuuh tak pernah dpt tebus apa apa .. Hoh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi tak oe...kumpul sikit2 dulu :)

      Padam
    2. akak tak pernah tebus tapi pernah dapat hadiah dari woop , pengenalan maybe

      Padam
  7. Bleh sopink raya kt JJ pasni ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi lepaslah beli cekelat dan aiskrim :)

      Padam
  8. woop.. woop.. pasni blh try.. hihihi.. Kalau beli oat ni selalu xhbs.. hihihih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kena belajar makan oat sampai abis. Oat ni elok utk kesihatan :)

      Padam
  9. hahaha.. bukak2 rupanya woop maksud die women of opinion.. Laki boleh join ke??ehhh..hihihih

    BalasPadam
  10. Balasan
    1. Hihihi jadilah kan buat beli jajan :)

      Padam
  11. menariklah WOOP ni dapat voucher lagi

    BalasPadam
  12. ntah bila nk register..nak try klik lah

    BalasPadam
  13. tak pernah redeem lagi kat woop ni.

    ada expired tak point tu?

    BalasPadam
  14. banyaknya tebus.. belum pernah tebus lagi..

    BalasPadam
  15. bestnya kalau dpt shopping.. nina xreti psl ni.

    BalasPadam
  16. salam kak baru nak komen entry entry bulan lepas jejje

    BalasPadam
  17. Lama tak buka woop huhuhuhu aduhhh kena aktif balik ni la tak tebus barang percuma

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...