Rabu, 15 Jun 2016

Wordless Wednesday - Sampul Duit Raya Jimat Kos


Tutorial di sini.


Tutorial di sini.
Psstt!! Tag @faidamf di Instagram dengan sebarang hasil kreativiti yang anda buat berdasarkan tutorial-tutorial di blog ini. Gunakan hashtag #famftowercrafts. Anda mungkin layak memenangi hadiah istimewa daripada saya :)

22 ulasan:

  1. sy nk isi yg dlm je x nk sampul hahahahah

    BalasPadam
  2. salam .. jimat memang jimat kak farrah :)

    BalasPadam
  3. nanti nak buat jugak.. tunggu !!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. tunggu..tunggu dah 30 Syawal.hahaha

      Padam
  4. menarik..suka sampul duit yg guna paper lama..nmpk klasik..

    BalasPadam
  5. lawa! jimat, tapi kalau kena mcm sy pemalas, alahaiiii

    BalasPadam
  6. menariknyaa. tapi harap harap yng terima tu pun tau hargai sampul jugak. jangan dapat je terus buang =p

    BalasPadam
  7. wahhh..menarik nya sis... cantik! boleh cuba jg nti :)

    BalasPadam
  8. tak de masa nk buat kad raya...tahun ni mgkin tak de kat raya utk 'PEMINAT' kih kih kih peminat lah sgt kan

    BalasPadam
  9. pergh menariknya apa yang kak Farrah buat. siap boleh post kat Instagram. valid sampai bila kak?

    BalasPadam
  10. Nampak cun... Nak try buat... Tapi enggak ada masanyaa buk... ha ha ha...

    BalasPadam
  11. eeehem ehem.. CT masih layak dapat duit raya kan ? waaaardenkuuuu =D

    BalasPadam
  12. Belum dapat buat craf lagi ni

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...