Ahad, 17 Julai 2016

Daehan Minguk Giveaway By Siti Yang Menaip

SYM buat GA lagi! Jom ramai-ramai kita join bagi meriah!


Klik pada banner di atas ye. Syarat penyertaan GA easy peasy :)

Rakan blogger yang ditag - Wana Sweet Red Cherry

49 ulasan:

  1. Balasan
    1. Thanks, Firah. Kalau tak ada 'rejeki' pun tak apa,..penuh-sesakkan GA SYM je :)

      Padam
  2. daehan minguk? kalau memang leh dpt FM Korea ke CT ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hadiah2nya sume bau2 Korea, Sis JM :)

      Padam
    2. daehan minguk tu maksudnya apa?

      Padam
    3. Usahkan FM koya... Siap dapat CT sekali... Kah kah kah...
      * matik cari pasal!

      Padam
  3. all the best Farrah..semoga terpilih ye

    BalasPadam
  4. Assalam Farrah..lama x singgah sini..nama pun dah x masuk list Top Komen Julai..adehh

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam, Sis JM. Tu dah masuk dah tu,...hihihi dont worry. Saya ni pun dah lama tak dan menyinggah blog kawan2. Apa yang disibukkan ntah :)

      Padam
    2. samalah kita JM, nama dah tersingkir

      Padam
    3. My name pon dah tercampak kuar... Busy bebeno...

      Padam
  5. ntah2 dlm top list Jun pun sis JM kena tendang kuar..adehh..dah tak rajin mcm dulu huhhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sis JM sebut baru saya perasan saya tak buat entri tetamu hebat utk bulan Jun lagi,..sibuk berayalah konon-kononnya :)

      Padam
    2. Jay emm rajin apa skrg? Kah kah kah

      Padam
  6. Good luck...akak pun nak join la :))

    BalasPadam
  7. Good luck, kak Farrah ^_^

    BalasPadam
  8. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    BalasPadam
  9. all the best ya! :)

    singgah dari GA yang sama...

    BalasPadam
  10. aida sudah klik.
    aida mahu join :)

    BalasPadam
  11. eh. lupa nak wish...
    good luck ekk farrah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Aida. Same goes to you :)

      Padam
  12. All the best akak. Tak smpat lg nak join GA niih

    BalasPadam
  13. Singgah sini dari GA yang sama.
    Gud luck to u =)

    BalasPadam
  14. singgah dari segmen yang sama :)
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/07/daehan-minguk-giveaway-by-siti-yang.html

    BalasPadam
  15. good luck ...

    saya tak leh masuk - sebab gerenti tak menang ... ha ha ha

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...