Rabu, 16 November 2016

Wordless Wednesday - Kumpul Manis Points

44 ulasan:

  1. Balasan
    1. Belum boleh redeem apa yang dihajati lagi 😊

      Padam
  2. Apa benda ni farah? Nanti cerita ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah ada entri tentang Manis ni menyusul 😊

      Padam
  3. Kalau banyak boleh redeem barang ke Kak Farrah?

    BalasPadam
  4. farrah. saya nak bagi hadiah. jom baca entri baru intan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah baca dah, Intan. Cuma tak pasti saya sempat komen banyak2 within the stipulated time or not 😊

      Padam
  5. Balasan
    1. Kumpul resit, dapat points, tebus vouchers 😊

      Padam
  6. Balasan
    1. Hihihi tapi belum cukup nak redeem lagi

      Padam
  7. Balasan
    1. Akak ada tulis entri penuh mengenai app manis ni. Nanti Reen baca ye 😊

      Padam
  8. bila farrah tak update hari-hari macam PELIK pulak. hihi

    BalasPadam
  9. ekin pun kumpul2 gak.. baru taw.. kalau dah lama taw mesti dah banyak dapat ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat mengumpul points, Ekin 😊

      Padam
  10. Yeahhh mummy dah installl Tapi baru satu je resit... meh bak mai sikit resit..hhhehee :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Resit kena snap sendiri mummy,..dah tu within 24 hours of purchase 😊

      Padam
  11. Balasan
    1. Sangat sweet,..sebbaik tak jari manis kan,...

      Padam
  12. Balasan
    1. Reject tu dia tak terima mula2,. Then bila dah inquire nanti diorang semak balik, baru approved

      Padam
  13. zawara coffee RM73? berapa org minum ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kihkihkih agak2 berapa orang?
      Sis JM ni nampak aje tau,... 😆

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...