728 x 90

Selasa, 17 Januari 2017

Akhirnya,...

Akhirnya,...

Credit: NLB

...sempat juga jengah blog!!!
Huwaaaaaaaa! Agak lama juga tower ni terabai.
Ni dah balik sini, adalah peluang nak menulis.
Misi minggu ini nak blogwalking, balas komen, ziarah kawan-kawan,..
Moga tiada aral atau balak yang melintang, membataskan hasrat saya nih 😆😉
Then, kalau sempat nak buat scheduled entry banyak-banyak sebab minggu depan akan busy.
Banyak benda nak cerita, banyak entri yang tertangguh. Entri guitar chords (yang request lagu tu, harap bersabar ye), entri resepi dan kraf,... Entri pengomen terbanyak sepanjang tahun 2016 pun tak dan nak buat lagi.

Kepada rakan-rakan, adik-adik yang sudi singgah, terima kasih banyak-banyak. Yang tinggal komen, yang sampaikan ucapan takziah (untuk entri pemergian sahabat saya sebelum ini), terima kasih atas keprihatinan dan sikap ambil berat kalian.

Ada rezeki, kita jumpa lagi!

21 ulasan:

  1. Balasan
    1. Rindu Zarith juga,...lama tak nampak bayang 😊

      Padam
  2. yeahhh sep sep, saya pun main gitar gak, tapi di tahap acah2 pandai je ahaks ;)

    BalasPadam
  3. take care kak Farrah. Jangan stress ye..

    BalasPadam
  4. Busy buat apa tu kak? Heheh. Moga dipermudahkan semua urusan :)

    BalasPadam
  5. Akak pun mood on and off. even berlambak yg nak diceritakan..
    semoga kita terus berkarya.. cewahhh.

    BalasPadam
  6. semoga sihat selalu dan bertabah dengan ujian dan dugaan

    BalasPadam
  7. Tahniah farrah. Selamat kembali

    BalasPadam
  8. Terima kasih farrah datang jengah blog saya

    BalasPadam
  9. kalau da busy, memang tak ter blogging, kan?

    BalasPadam
  10. nak hidangkan pulut kuning tak ni? hahahaha

    BalasPadam
  11. sama la ekin ni baru sempat berjalan2 blogwalking

    BalasPadam
  12. Assalam rindu nak baca , nak sama sama aktif blog

    BalasPadam
  13. masalah nya yana malas plus rushing2 yana tak suka sangat

    BalasPadam
  14. Kak. Bizi2 juga.

    Rambut pjg tu jangan lupa shampooo... ehhhh ...

    Hahaha...

    Hi kak

    BalasPadam
  15. Adeh!! Kgn kata farrah...sis Jm ada simptom yg sama..malasnya nk tulis blog..byk lg blog belum ziarah ni

    BalasPadam
  16. relax Farrah, masalah kita sama..Eyda pun baru mula menulis balik, mula blogwalking blog kawan-kawan balik..

    BalasPadam
  17. hahah ayu da berkurun da kak farrah.. bukan blog org.. umah sndiri pon tak terurus lgsung

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...