728 x 90

Ahad, 12 Mac 2017

Lazada Birthday Blogger Contest

Jom sertai ramai-ramai! Klik banner di atas :)

LAZADA bakal sambut birthday lagi! Bersempena dengan sambutan birthday anniversary LAZADA yang ke-5, akan berlangsung LAZADA Birthday Sale pada 22 - 24 Mac. Bukan itu sahaja, ada contest buat para blogger. Alang-alang saya tengah duduk menghadap komputer ni, cuba nasiblah untuk sertai contest ni. Mana tahu ada rezeki :)

Mengapa LAZADA?

LAZADA menjadi pilihan utama saya ketika membeli-belah secara online. Alhamdulillah, setakat ini saya tidak berdepan sebarang pengalaman buruk apabila membeli-belah di LAZADA. Saya dah pernah buat beberapa pembelian baik tempatan, mahupun yang produknya dari luar negara. Semuanya selamat sampai ke tangan saya tanpa cacat cela. Bukan itu sahaja, pengurusannya yang sistematik tak buat kepala pusing. Sebaik sahaja kita purchase, kita akan dapat notifications, dapat tahu progress tentang barang yang dibeli:- bila dihantar, bila dijangka sampai,..Senanglah nak keep track 'keberadaan' barang kita. 

Selain itu, apa yang best,  kita akan selalu 'dimanjakan' diskaun-diskaun hebat LAZADA! Saban bulan, ada sahaja promosi yang membuatkan pembelian kita lebih berbaloi. Bukan saya sahaja yang sikit-sikit klik LAZADA, ahli keluarga yang lain pun sama :)

My Top 3 Picks from LAZADA?



Garmin Vivismart Activity Tracker ni antara dalam senarai keutamaan saya. Garmin milik saya sekarang jenis Forerunner lama. Tak ada feature untuk track heart beat. So, definitely eyeing this one to monitor my fitness activities heheheh walaupun aktiviti fitnessnya tak seberapa ;)



Guitar stand ini untuk Si Kapok laa,..Stand nampak sturdy, boleh dilipat dengan mudah. :)


Dah lama intai-intai Philips Juicer, mudahlah nanti nak buat jus hari-hari. Yummmehhhh!


Cadangan Penambahbaikan 

Saya rasa LAZADA boleh adakan servis penghantaran hadiah/gift. Jika mengikut kebiasaan produk akan dihantar kepada pembeli, alternatively pembeli boleh request supaya produk tersebut dihantar dalam bentuk hadiah kepada seseorang/individu lain. Pihak LAZADA boleh mengenakan caj tambahan untuk membalut hadiah dan kad ucapan/gift tag. Servis ini akan memudahkan pembeli kerana tidak perlu keluar membuat urusan pos untuk menghantar hadiah. Hadiah yang dibeli sampai terus ke penerimanya :)

Selain itu, LAZADA boleh adakan sistem kumpul points melalui pembelian sebagai ganjaran kepada pembeli. Untuk setiap pembelian, pembeli akan diberi points. Apabila points yang dikumpul mencapai jumlah tertentu, points boleh ditebus dengan e-voucher atau barang-barang.


Birthday Wish



Happy Birthday, LAZADA!!!! Here's to many more years of success!
Semoga terus menjadi portal online shopping pilihan ramai.
Semoga terus dapat memberi servis terbaik buat semua pengguna :)


12 ulasan:

  1. good luck kak Farrah!!sistem point tu memang menarik..semoga cadangan akak diterima. Hehe

    BalasPadam
  2. Thanks for the wishes, girls :)

    BalasPadam
  3. good luck Farrah.. berkenan jugak jam Garmin tu, tapi tak tahan kat harga tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhuhu harga kena betul2 ikat perut tu, Eyda! :)

      Padam
  4. nak juga Philips Juicer tu 😍

    BalasPadam
  5. nak juga Philips Juicer tu 😍

    BalasPadam
  6. tak sempat nak join hari tu..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...