Jumaat, 10 Mac 2017

Tolong Bom Hidayu Ayumie

*This is a scheduled entry. I'm away until end of March.

Dua tiga menjak ni, blog bukan keutamaan saya. Jadi memang terabai secara total. Sekali-sekala je masuk blog, approved comments dan balas mana yang mampu. Tapi, ada satu hari tu, terperanjat besar terima kunjungan Ayu a.k.a Hidayu Ayumie. Dua tiga kali datang, komennya membukit sehingga 135! Semput gak nak baca satu persatu. 😆

Sebahagian daripada 135 komen Ayu :)

Tidak cukup dengan itu, hari-hari saya diceriakan dengan kunjungan Ayu yang like status-status saya di Facebook dan gambar-gambar di IG. Yang dua ini tak dan nak capture hehehe. Mau kebas ibu jari tu tekan butang like ye, Ayu?!

Apapun, deep from bottom of my heart, akak sangat sangat menghargainya. Thanks so much meriahkan FAMF Tower, serikan Facebook dan IG akak. Sampai ke cerita dan kisah zaman nukad pun digalinya ;) Really appreciate your support. Terharu sebenarnya. Dalam keadaan blog tak terurus, tak berupdate, gigih Ayu baca entri-entri lama.

Sekarang ni, selain berblogging, Ayu sibuk jual kek dan kuih. Bukan calang-calang produk tau...yang berkeju,..yang meleleh,...yang berhantu! Akak dok pasang hajat, satu hari nanti nak makan hasil air tangan Ayu. Bila akak ke area Ayu, akan ku order setiap satu! Tengok sahajalah IG Ayu @mamizafstuff. Tempptinggggg!

Ayu, akak ada something for you. Small gift je. In fact ada sedikit token of appreciation untuk teman-teman blogger yang lain juga. Cuma akan ambil masa sedikit untuk pos hadiah-hadiah kalian. Time is not on my side right now. So, saya kumpul je dahulu sehingga saya ada peluang ke pejabat pos.

Oh, jom tolong saya bom Ayu balik! 👇👇👇




20 ulasan:

  1. wowww...happy nya ada admire gitu....hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Happy terover happy, Mrs Anna :)

      Padam
  2. Sy pun da jrgw dpt bw, tralalula sibuknya hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi maknanya business Lya makin berkembang :)

      Padam
  3. hahaha.. mummy Firash tengah rajin sekarang... semoga mummy Firash terus dengan kerajinannya

    BalasPadam
  4. Serius, boleh tahan jejari ayu ni ... ok, jom ramai2 kita bom hidayu ayumie..
    And farrah, have a nice day di mana pun awak berada.
    Cheers.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks so much, Mrs Pip. Same goes to you!

      Padam
  5. blog ekin pun ayu ada mai gak hihihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang dia bom bertubi-tubi blog ramai orang :D

      Padam
  6. wah..rajinnya Hidayu ni..nak kenal gak lah nanti

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sila pergi kenal segera. Tak rugi,..tak rugi,..

      Padam
  7. fuhhhh rajin betul si ayu ni... mungkin ms ni internet dia laju giler kot... tu yg sedap je mengebom blog org ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dapat internet cam siput sedut,..memang idak lah ye ;)

      Padam
  8. rajinnya Ayu.. tu laa kan kekadang kekangan masa dan internet membaraskan blogwalking blog kawan-kawan..

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...