Rabu, 22 Mac 2017

Wordless Wednesday - DIY Watercolour Art



24 ulasan:

  1. Nampak cantik..
    Warna sgt simple, tapi serius menarik...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mrs.Pip pun boleh buat. Ni fail-proof punya DIY :)

      Padam
  2. Balasan
    1. heheh saya pun jadi suka dengan combo warna ni :)

      Padam
  3. Balasan
    1. Thanks, Wan :)
      Senang je DIY ni tau...

      Padam
  4. Balasan
    1. Ekin cari kat Mr.DIY. Then, leh cuba buat :)

      Padam
  5. Balasan
    1. Domo arigato! Template tu yang sedia cantik, Nadd :)

      Padam
  6. Siqah suka kombinasi color :) Cantik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nasib baik juga kombinasi jadi cantik, Siqah. Akak hentam je tu,..sambil doa2 agar jadi :)

      Padam
  7. kemas dan cantik warnanya.

    BalasPadam
  8. Assalam yana dah baca dari atas enrty akak , dah tengok lah proses dia

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...