NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Baca lanjut mengenainya di sini.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 33 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Rabu, 18 Julai 2018

Giveaway Sampul Raya Fashion Valet 2018 by Siqahiqa.com

Assalamu'alaikum,
Hari ini kita sama-sama meriahkan GA Siqahiqa nak? Jom!


Memanglah Syawal dah berlalu, tapi bak kata adinda empunya blog, sampul raya tak basi, kan?!

GA berlangsung dari 18 Julai - 12 Ogos 2018.



11 ulasan:

  1. hehehe haah lah kan kak farah. sampul raya tak pernah basi hehehe

    BalasPadam
  2. good luck, farrah.
    baru dpt blogwalking sini ari ni :)

    BalasPadam
  3. Terima kasih Kak Farrah support giveaway Siqah. Best of luck ye kak :)

    BalasPadam
  4. Tahniah kak Farah
    http://www.siqahiqa.com/2018/08/giveaway-tamat-senarai-peserta-dan.html

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...