Jumaat, 26 Februari 2021

Pelan Hibah Takaful Mampu Milik

Assalamualaikum. Sedikit perkongsian buat yang berminat. Saya hebahkan di sini mana tahu ada antara kalian yang sedang mempertimbangkan untuk ambil hibah takaful ini. Sebarang pertanyaan lanjut, hubungi nombor yang tertera di bawah ya. Saya tidak dapat bantu. Saya tolong wara-wara sahaja ๐Ÿ˜„


๐‡๐ˆ๐๐€๐‡ ๐“๐€๐Š๐€๐…๐”๐‹ ๐Œ๐€๐Œ๐๐” ๐Œ๐ˆ๐‹๐ˆ๐Š!


๐€๐ฉ๐š ๐ข๐ญ๐ฎ ๐‡๐ข๐›๐š๐ก ๐“๐š๐ค๐š๐Ÿ๐ฎ๐ฅ?

Pemberian hadiah melalui pihak takaful secara terus daripada pemberi kepada penerima yang dilakukan ketika hidup sebagai tanda kasih sayang.


๐Š๐ž๐ฅ๐ž๐›๐ข๐ก๐š๐ง ๐‡๐ข๐›๐š๐ก ๐“๐š๐ค๐š๐Ÿ๐ฎ๐ฅ.

❇️ Dilindungi oleh Akta Perkhidmatan Kewangan Islam, 2013.

❇️ Hak mutlak penerima dan tidak boleh dicabar oleh sesiapa mahupun ahli keluarga.

❇️ Tiada kos tersembunyi.

❇️ Creditor Proof.

❇️ Penerima tidak terhad kepada sesiapa individu mahupun organisasi.

❇️ Bukan harta pusaka yang boleh dituntut.

❇️ Proses pembayaran yang cepat.

❇️ Pampasan yang tinggi dengan caruman yang rendah.


๐’๐ข๐špakah ๐ฒ๐š๐ง๐  ๐ฉ๐ž๐ซ๐ฅ๐ฎ ๐š๐ฆ๐›๐ข๐ฅ ๐‡๐ข๐›๐š๐ก ๐“๐š๐ค๐š๐Ÿ๐ฎ๐ฅ?

Setiap individu atau organisasi yang mempunyai salah satu atau lebih daripada perkara di bawah:

❇️ Berkeluarga.

❇️ Mempunyai individu yang perlu ditanggung.

❇️ Anak-anak yang masih bersekolah.

❇️ Hutang atau komitmen yang tinggi.

❇️ Suka bersedekah.

❇️ Harta yang boleh difaraidkan.

❇️ Pekerja kemahiran tinggi.



๐Œ๐š๐ก๐š๐ฅ ๐ค๐ž ๐‡๐ข๐›๐š๐ก ๐“๐š๐ค๐š๐Ÿ๐ฎ๐ฅ?

Serendah ๐‘๐Œ๐Ÿ“๐ŸŽ* sahaja untuk pampasan RM150,000!!


*Tertakluk kepada terma dan syarat.

Jangan berlengah! Biar awal 10 tahun, jangan lambat sehari! 


☎️ Hubungi Puan Aisyah untuk dapatkan nilai pampasan terkini mengikut kemampuan anda secara ๐๐„๐‘๐‚๐”๐Œ๐€!


Aisyah

Takaful Wealth Advisor

Prudential BSN Takaful

019-2369010

.


#anugerahplus #warisanplus #hibah #medicalcard #incomereplacement #prubsntakaful

16 ulasan:

  1. saya pun dah ambik hibah takaful dgn NUTP.

    BalasPadam
  2. Saya pun sudah ada dengan Takaful.
    Popular juga kan pelan Hibah Takaful ini.

    BalasPadam
  3. yezzza! alhamdulilah laki nadyya dah ada hibah! hehe ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yezzaaa! Sudah cover di situ ๐Ÿ˜Š

      Padam
  4. Ohh dah rendah ye sekarang. Dulu saya ambil start from RM150. huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah, dulu at least seratus lebih kan....

      Padam
  5. para suami... silalah ambil hibah utk isteri anda jika benar sayangkannya๐Ÿ˜Š

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sayang bukan untuk hari ni je kan... untuk esok lusa sekali ๐Ÿ˜

      Padam
  6. Alhamdulillah.. terima kasih atas perkongsian ini..

    BalasPadam

PERHATIAN: Setiap komen yang tersiar di From FAMF TOWER adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis itu sendiri malah tidak mewakili pandangan pemilik blog. Pemilik blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlaku sebarang permasalahan yang timbul berkait komen tersebut.

Pemilik blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.