Giveaway by Shida Radzuan

Khamis, September 23, 2021

Assalamualaikum. Marilah kita sama-sama sertai giveaway anjuran Shida Radzuan. Menurut Shida, giveaway ini dianjurkan dengan niat untuk berkongsi rezeki dengan kawan-kawan. Syarat penyertaan mudah sahaja. Ingin tahu lebih lanjut, klik banner di bawah ya.



Okey, selain syarat kena follow blog dan media sosial (ini memang dah follow dari dahulu kecuali Twitter sebab tiada akaun), kita kena cerita sedikit apa yang kita suka tentang blog Shida.

Dari segi paparan blog, akak suka masuk blog Shida sebab lapang dan kemas. Tenang je nak membaca. Dari segi kandungan pula, bagi akak semua kandungan Shida akak suka. Ada kepelbagaian - perkongsian resepi, menu yang Shida masak saban hari, info + tips dan akak selesa dengan cara penulisan Shida. 

Moga GA ini berlangsung dengan meriah dan jayanya. Bagi yang belum sertai lagi, kalian ada tempoh sehingga 2 Oktober depan.

13 ulasan

  1. All the best kak. Moga ada rezeki😊💕

    BalasPadam
  2. All the best . Semoga ada rezeki utk menjadi pemenang

    BalasPadam
  3. eh ada GA baru. kena join ni. all the best kak farrah ^_^

    BalasPadam
  4. Good luck..boleh terjah blog shida nanti tumpang cari followers

    BalasPadam
  5. Salam singgah dari giveaway yang sama, best of luck to you.. Semoga ada rezeki untuk semua peserta...

    https://www.shikinrazali.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    BalasPadam
  6. Good luck kak! Saya pun nak join jugak

    BalasPadam
  7. Selamat bergiveaway Kak Farrah. Semoga ada rezeki terpilih.

    BalasPadam
  8. goodluck dan semoga dimurahkan rezeki (",)

    BalasPadam
  9. Goodluck. Ika datang dari giveaway yang sama :)

    https://ikashoid.blogspot.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    BalasPadam
  10. Terima kasih sudi join GA shida kak :)
    Nantikan keputusan pemenang pada esok pagi ya.
    Good Luck ya Kak Farrah ^_^

    BalasPadam
  11. nak ucap good luck tp GA dah tamat pulak hehehe

    BalasPadam

PERHATIAN: Setiap komen yang tersiar di From FAMF TOWER adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis itu sendiri malah tidak mewakili pandangan pemilik blog. Pemilik blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlaku sebarang permasalahan yang timbul berkait komen tersebut.

Pemilik blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.