728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Isnin, 27 Januari 2014

Edcoustic - Muhasabah Cinta (Easy Guitar Chords)


OK, ni satu lagi lagu best and senang untuk main dengan gitar. Terpulanglah. Kalau nak syahdu sikit, boleh pluck. Strum pun sedap je ;)

Kod Gitar Muhasabah Cinta - Edcoustic

Am E A Dm
Wahai Pemilik nyawaku betapa lemah diriku ini
G C Dm E
Berat ujian dari-Mu kupasrahkan semua pada-Mu
Am E A Dm
Tuhan baru kusadar indah nikmat sehat itu
G C Dm E Am
Tak pandai aku bersyukur kini kuharapkan cinta-Mu

Dm G
Kata-kata cinta terucap indah
C F
Mengalir berdzikir dikidung doaku
Dm E Am A
Sakit yang kurasa biar jadi penawar dosaku
Dm G
Butir-butir cinta air mataku
C F
Teringat semua yang Kau beri untukku
Dm E F E
Ampuni khilaf dan salah selama ini ya ilahi..
Am
Muhasabah cintaku

Am E A Dm
Tuhan kuatkan aku lindungiku dari putus asa
G C Dm E Am
Jika kuharus mati pertemukan aku dengan-Mu


Lirik Muhasabah Cinta - Edcoustic

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...