Sabtu, 14 Februari 2015

Click & Greet Ratu-ratu Komen Saya

Salam Sabtu! Ini bukan acara 'Meet & Greet',..sebab tak boleh bersua empat mata, kita namakan 'Click & Greet' ye :) 

Sepanjang minggu lepas, saya benar-benar sibuk. Alhamdulillah, dalam sibuk-sibuk saya, menara saya tidak sunyi sepi. Tetap ada pengunjung setia yang datang membawa aura ceria memeriahkan blog ini. Di bawah inilah ratu-ratu komen FAMF Tower dari dari 6 - 13 Februari. They are great people and it's been a great pleasure to get to know them. So, tunggu apa lagi? Ringan-ringankan jemari untuk click pautan di bawah dan greet mereka. Biar mereka turut jadi sebahagian daripada keceriaan kalian.




 Nikmati hujung minggu sebaik mungkin!


231 ulasan:

  1. Mereka2 ni akan ke sukan olympic utk acara JARI PANTAS! He He He....

    BalasPadam
    Balasan
    1. SS bisa jadi kepala kontinjennya ;)

      Padam
    2. eh PEngurus kontijen dah lantik ke?. hihi

      Padam
    3. Bila acara nih akan diadakan.. dah lantik pengurus dan ketua kontingen dan sebagainya.. kena teaining jari dari sekarang.. semoga menjadi antara jari pantas di antara yang terpantas.. hehehe.

      Padam
    4. ahahaha...izzeyda...sila menuntut dari ZF

      Padam
    5. SS and ZF ketua pasukan merangkap jurulatih..

      Padam
    6. Cik CT jadi CETI... Bendahari kutip yuran keahlian... He He He...

      Padam
    7. Usahkan kepala kontinjen! Kaki kontinjen pon mampu! Mintak Vitagen sponser! He He He...

      Padam
    8. kita leh harapkan pingat emas dalam acara ini...hahahahah

      Padam
    9. Pengat Pisang Emas dibawa belayar... He He He...

      Padam
    10. Xleh nak sepantas mcm slalu laptop masuk hospital huhuhh

      Padam
    11. Alamak..nampaknya saya tak tersenarai ke sana sebab jauh ketinggalan.

      Padam
    12. Alaa kejap jer trun takhta nih.. huhuhu.. kena banyak menuntuk ilmu kat ZF, kak JM ngn SS nih..

      Padam
    13. Menuntuk tu pe? Hi hi hi...
      * abisla cari pasal?..

      Padam
    14. Itu bahasa baru dalam menuntut ilmu untuk berjaya sepertimana ZF, kak JM dan SS..hehehe.. abis laa dah jadi bahan SS..hahaha..

      Padam
    15. Hikhik dah cukup meriah dah nak bentuk satu pasukan. Selain drpd minta vitagen sponsor, leh juga cari mana2 toko jamu yg sudi sponsor. Biar lagi kencang tenaga nak komen bertubi2 :)

      Padam
    16. rasanya kena test dopping pada yang no 1 dan 2. pelik laju semacam

      Padam
    17. Hahaha! Ni kelakar! Akak gelak besau pagi2 baca komen aRz nih.

      Padam
    18. aRz : nk test dopping...ahahaha...sabar je lah

      Padam
    19. sapaw nk menuntut ilmu tu mai la.. nk ilmu pa habaq mai... ilmj sesat xda la..

      Padam
  2. jari jemari rajin komen ni..
    =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. jari-jari jgn sebut...sis JM terus datang hihihi

      Padam
    2. Haaa ini jari hantu maiii... Ha Ha Ha...

      Padam
    3. jari apa lagi xda...
      ni ibu segala jari plak dtg...

      Padam
    4. Dah agak dah k.JM mesti mai bila diseru.

      Padam
    5. Hehehe semua juara jari jemari berkumpul di sini bila diseru..

      Padam
    6. Dahsyat kan,..kena seru terus datang checked attendance :)

      Padam
    7. rasa kena tukar nama dah sis JM tu

      Padam
    8. Sis JM tak leh rebranding, ARz. Jari Manis tu dah terlalu sebati dgn dirinya :)

      Padam
    9. Yezza!!! ada rakan reader tanya tau...asal usul nama JM tu heeee

      Padam
    10. tapi pastikan jangan confius dengan blogger JMbelog..dulu nama lain tp sekarang dia tah tukar ke jmblog.blogspot kalau x salah..seorang lelaki :-)

      Padam
    11. ehhh ada ka.. xpernah jumpa plak

      Padam
  3. La terharunya sebab terselit juga nama ai.. haha.. Miss ZF memang suka bom komen ke? hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ishhh saya tak bom blog org... nnt hancur la

      Padam
    2. ZF kalau tak bagi komen pukal, tak leh tidur lena :)

      Padam
    3. ZF ratu komen di kebanyakan blog.. tahniah yer :)

      Padam
    4. Betul ZF sering muncul di dalam carta pengomen terbanyak blogger lain.. aktiviti harian ZF kena bagi komen secara pukal tuh..

      Padam
    5. baru ingat nk challenge si ZF ni tapi tetapi kalah heeee...yo lah org muda :-)

      Padam
    6. lama ni si ZF menyepi.. sibuk benar dia hehe

      Padam
    7. SS pon terharuuuu... Dah berkotak2 tisu habis dok lap hingus dari pagi... He He He...

      Padam
    8. lap hingus bukan sbb demam ke SS? hahahaahah

      Padam
    9. ya lah Mekti... bz ckit...
      hingus hijau ka SS hahahaa..

      Padam
    10. Entah bilalah ZF ni menyerang..
      ZF, hang tidoq ka dak?
      Akk jumpa awak kat mana2 hingga ke Laut Merah, Benua Afrika, Andalusia... (nampak nor nipunye).

      Padam
    11. ZF buat serangan tak kira time nih.. ntah dok lena pun boleh komen sini sana..

      Padam
    12. Nyanyi kat sini sat dengan si kapok,..

      Old Kak Farrah has a blog, ey ay ey ay ohhh
      In her blog, there is Zarul, ey ay ey ay ohhh
      Zarul here..Zarul there,..Zarul everywhere ;)

      Padam
    13. ZF JM SS ni ada upah orang komen ka. banyak sungguh ai

      Padam
    14. Hikhikhik ni namanya Teori Tak Puas Hati Arz Moha ;)

      Padam
    15. hai aRZ...sis JM datang komen lagi heeee

      Padam
  4. Asslam Farrah...apa plan hari....wahhh....terima kasih menghargai kehadiran kami

    BalasPadam
    Balasan
    1. @Sis JM - Wsalam, sis! Hari ni dan esok Cekebon & Cekengah ada event di Putrajaya. Saya tak join,..so leh lah buat spring cleaning satu rumah. Then nak gardening sikit. Pokok2 kat kebun lama terabai :)

      @ZF - Sabtu tak ada kelas, melainkan ada kelas extra/ganti. Akak buat kelas 4 je Selasa - Jumaat

      Padam
    2. ala kenapa x join jika x leh ngopi hiksss...tapi sis JM pendiam...lebih suka mendengar..x caya tanya CT Humairah heee

      Padam
    3. hahaha tukang dengar and tukang gelak =D jom ngopi sama2..

      Padam
    4. Aduss... Lupa nak say thanks gak Cikgu Farrah MF!

      Padam
    5. ya ka sis JM...xpa nnt kita jumpa tgk... adakah sis JM seorg pendiam..

      Padam
    6. Yepp..lupa nak ucap thanx jugak kat k.Farrah.

      Padam
    7. Sama-sama SS, Sis JM, ZF & Shikin. Ini je pun yg mampu dibuat utk zahirkan penghargaan pada u all.

      @Sis JM & CT - one fine day kita jumpa ye. Sis, saya ni pencinta rumah hihihi dapat duduk senang lenanf kat rumah dah cukup happy. Cekengah, Uje & adik ipar saya joined walkathon. Pakai costume segala. Saya tak tahan panas& rimas hihihi



      Padam
    8. ngopi iat mana plak. awat tak ajak adik yang muda ni

      Padam
    9. Adik yg muda ni jauhhhh. Tunggu kitorang naik utara..nanti kita jumpa kat chowrasta eh..

      Padam
  5. nampaknya ZF menjuarai tahta...mmg x terkejar sis JM ..semput den...nampaknya bulan Feb tahta di milik oleh ZF..tahniah ZF...belia juga rajin tinggalkan komen di blog sis JM termasuk lah SS, CT, Dr Shikin, Rose ..mereka ni rajin tinggalkan komen secara pukal

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq sis... hehheeh..saya asal ada bnda leh komen..saya komen la hihi....

      Padam
    2. Sis JM dalam kata tak terkejar tu kencang gak berlari.
      Saya mode kura-kura, sekarang arnab tengah tido...saya cuba jalan pelan2 ahaks :)

      Padam
    3. ye, ZF dah jauh ke hadapan. hihi..
      Kak JM pun sama jugak. bersaing berdua :) hihi

      Padam
    4. ahakssss.....itu lah kan paku dulang paku serpih ahkak nih heeeee

      Padam
    5. sebenarnya suka nk menyakat si ZF tu heeee

      Padam
    6. hahaha betul tu Kak Farrah.. diorang ni enjin turbo.. kata aje x larat tapi berdesup memasing..

      Padam
    7. saya kejap2 enjin ferrari, kejap2 enjin kancil ja..

      Padam
    8. Patutlah ramai patient sedut gas kat klinik.
      Rupenye semua dok kejar ZF.

      Padam
    9. Betullah, Shikin. Semua nak mengejar Ratu Zarul,... :)

      Padam
    10. SS, enjin ajinomoto tu kalau nak restock kena pi cari kat hypermarket ka?

      Padam
    11. laju betui jari jari mereka ini menaip. Kak farrah saya follow slow slow

      Padam
    12. Slow-slow pun sekali masuk 35 komen ni hah...berpinar gak mata akak dibuatnya :)

      Padam
    13. gara2 saya ya kak shikin.. hihi

      Padam
  6. yang lelain juga sis JM kenal coz dorang juga rajin tinggalkan komen...x cukup kaki tangan dan masa nk balas kunjungan...mereka mmg hebat dan baik hati

    BalasPadam
    Balasan
    1. nk kena tambah kaki dan tgn ka sis..

      Padam
    2. thanx Kak JM.. Kak JM pun selalu datang blog Ros :)

      Padam
    3. ZF : kalau lah boleh pinjam tangan tokong hindu

      Padam
    4. Sama-sama rose...itu sbb rose juga rajin bommm blog sis tu :-)

      Padam
    5. X leh bayang kalu JM balas komen pakai kaki... He He He...

      Padam
    6. sis, kt kg saya byk wat siam.. tokong depa byk gak kalau nk pnjam...

      Padam
    7. K.JM, belum sempat singgah blog akak.
      Tungguuuu...

      Padam
    8. SS: pkai kaki ok lagi tapi kalau komen guna mata acarner tu

      Padam
    9. Shikin, aRZ dan CT juga rajin bom di blog sis JM so hati2 korang ye hikss

      Padam
  7. ZF memang kaki komen.. hahaha..saya nak minta tips dari beliau rasanya..
    tahniah utk yg lain2 tu.. nama sama naik.. hehhe ;)
    happy weekend..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nana pun apa kurangnya,...sekali datang jenguk akak mesti bertubi-tubi. Thanks ye :)

      Padam
    2. selamat berhujung minggu NAna:)

      Padam
    3. betullah.. kita kena minta ZF buat entry la.. kongsi tips komen pukal berjemaah dia..

      Padam
    4. adohai...hihi tips saya.. sebelum komen, niat perlu ada... pas2 bismillah.. then baca entry..wajib baca sampai habis... then komen...

      Padam
    5. Tu diaaa...ZF dah bagi tips.
      Jom kita beramal.

      Padam
    6. Kalu nak berguru dengan Cik Zarul Farhana kena bawak ayam panggang!

      Padam
    7. hihi bolehlah amalkan tips ZF tu :)

      Padam
    8. Meh beramai2 kita amalkan tips ZF..

      Padam
    9. sedap pula ayam panggang. ZF dia menuntut dengan sis JM.

      Padam
    10. Ayam panggang tu pengerasnya ;)

      Padam
  8. wuuuu. sory kak kite tak tersenarai ~
    yg penting kite sentiasa mengingati akak. betol x?kekeke

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul. Jangan sedih, Nadya kan busy. Kita saling mengingati dan intai sekali sekala dah cukup besar ertinya :)

      Padam
    2. Betoiii...memang susah nak kejar yang lain tu.
      Pengomen tegar.
      Adoyai..

      Padam
    3. Memang tak terkejar laa..huhuhu..

      Padam
    4. samalah saya pun tak terkejar... enjin kancil ja

      Padam
  9. Balasan
    1. My Top 15 for this week :)

      Padam
    2. Apabila Pengomen Terbanyak buat2 terkejut... He He He...

      Padam
    3. mesti la SS... kita kena berlakon sikit...

      Padam
    4. ala, tak real la lakonan tu ZF. hihihi

      Padam
    5. tak payah nak acah-acah terkejut sangat..

      Padam
    6. boleh jadi pelakon laa kalau macam nih.. hehehe..

      Padam
  10. Tak masuk dalam list.. Kena rajinkan klik ni.. hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Walau tak ada dalam list, tetap saya hargai Cik Azz :)
      Tanpa kalian, blog ni tak bernyawa...

      Padam
    2. betul tu Kak Farrah. tak kisah sama ada tersenarai atau tidak, semua pengunjung blog kita tu amat bermakna :) tanpa mereka, siapalah kita, kan :)

      Padam
    3. Hehehe tanpa mereka, blog kita jadi blog syok sendiri ;)

      Padam
    4. saya pun sama kak farrah bulan yang bz

      Padam
    5. blog Farrah byk perkongsian berilmu so mesti ramai yg datang singgah

      Padam
    6. semuanya penyeri blog kita.. tanpa mereka blog kita umpama hidup segan mati tak mau.. huhuhu..

      Padam
    7. blog ada hidup mati gak noh hihi

      Padam
    8. Hidup segan tu cemana izzeyda? He He He...

      Padam
    9. ada ZF.. blog yang hidup sentiasa update dan dikunjungi ramai kengkawan.. yang mati tuh sebaliknya laa..

      Padam
  11. Balasan
    1. Firah,...rindulah! Thanks to u too. Mmuuaaahhhh!

      Padam
  12. lame xsinggah sini... kak farah sentiasa di hatiii

    BalasPadam
    Balasan
    1. Anis juga sentiasa di hati. Sekali datang tak sah kalau tak komen pukal kan,... :)

      Padam
    2. Ini bukan pukal lagi dah... Ni dah tahap hempok sekontena... Ha Ha Ha...

      Padam
    3. hahahha.. kontena??seramm kak farah nanti..kite bg lori2 je..hahah

      Padam
    4. sekontena tak cukup nak potong ZF SS sis JM

      Padam
    5. Tak payah sampai kontena bagai...datang dgn beskal pun akak dah bentang carpet merah :)

      Padam
  13. wahhh on9 guna hp dapat komen gak hahaahaaa... terharu ada dalam list terima kasih kak... love u forover nanti laptop dah ok kita terjah diaorg diatas hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. xsiap lagi ka laptop...
      nasib hanset boleh gak online kan

      Padam
    2. ZF: baru kemalrin p htr kedai... masuk hpistal xtaw la berapa lama

      Padam
  14. meriah nya kat sini, kaknoor pun nak catat nama jugak kat sini lah hahaha berangan je dulu ek..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang meriah Kak Noor... Ceria2 nak raya Cina... He He He...

      Padam
    2. amboi raya cina pulak Ah Kak

      Padam
    3. x sabar nk 'raya' nih...bunga api, mercun dah beli

      Padam
    4. Dah beli? Bagusss.. Kiteeee bakoooo!

      Padam
    5. Jangan bakooo depan tower ni,..takut copot jantung ;)

      Padam
  15. Thanks kak Farrah, tak sangka plak masuk dalam carta tuh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak sangka,..akak sangka hihihi

      Padam
    2. hahaha.. yelah, banyak sangat pengomen tegar.. sekali komen berpukal2 banyaknya..

      Padam
  16. tetiba bangga dapat gelaran ratu..wah seronokkkkk!!! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wana bukan setakat ratu komen, ratu baking sekali hihihi

      Padam
  17. thanx akak wana pun masuk carta tower akak..tahniah juga buat kawan2 yang lain :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. I'm the one who should thank u, dik.

      Padam
  18. yaaabedabedu yibba yibba andre andre
    ada namaaaku disitu.. mucha grasias onnie =) nah *smooch* hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Manaaaaa manaaaa? He He He...

      Padam
    2. tak aci nama depa ni ada. nama arz pula takdak. dunia memang tidak adil

      Padam
    3. aci mana ada kat sini arz moha.. hihihi..

      Padam
    4. Hahaha CT dah jadi kartun speedy gondalez lahhh,..arz,tak payah nak gundah-gulana sangat,...arz dah jadi king among the ratu-ratu :)

      Padam
  19. wahh ramainya pengomen tegar kat sini :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. nanti sis JM jadi top commentar di blog Mazni nak?

      Padam
    2. Pengomen tegarnya fwenly-fwenly, Mazni :)

      Padam
  20. waahh....carta didahului oleh otai2 komentor yg rajin....tahniah semua...hehehehe

    BalasPadam
  21. thanks kak Farah kerna mnghargai saya dan lain2...
    suka bertandang ke sini byk kali..
    masa nk loading kejap ja..

    BalasPadam
    Balasan
    1. blog sis JM loading time dah cecah 18 second sbb byk gambar huhuh

      Padam
    2. aa sis... berat gambar kot... bila nk komen tu jd lambat...

      Padam
    3. Blog SS loading cepat ke lambat?

      Padam
    4. Saya kena tunggu line yg siput jadi arnab dulu baru leh bandingkan cepat loading ke lambat :)

      Padam
  22. Nampaknya komen saya dah merudum.
    Tapi saya selalu serasi dengan no.14 sebab tu TL saya. 14jan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ahakss...serasi benor ye dgn no 14 tu

      Padam
    2. Hehehe betul tu Shikin. Dah serasi sangat dah tu :)

      Padam
  23. Walaupun di nombor tercorot, tetap terselit jugak namaku disitu., hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahah nama paling bawah tulah penyeri :)

      Padam
  24. dorang power kot. scha tak sempat nak kejorr. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. x perlu nk kejor..PENAT nanti...ZF pejut laju!!!

      Padam
    2. jom main aci ligan la...
      tahu x

      Padam
    3. Aci Ligan tu apa? Adik beradik Alagapas ke?

      Padam
  25. fuhh comment2 kat atas ni berborakkk...hahaha
    dah biasa dah nampak nama2 kat atas ni dimana2..familiar :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ahaha...sbb x de masa nk borak di alam realiti..meh la join :-)

      Padam
  26. woott...woot..sis JM datang lagi mau buat kecoh kat sini heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. keluarkan tanduk comel tu..mari kite same2 buat kecoh..hahah

      Padam
    2. Appaaa ni.... apaaaa ni... kecoh... kecoh.. he he he...

      Padam
  27. woww...komendah cecah 100 tu..tahniahh heee

    BalasPadam
  28. Eh2 :) Ada nama kita la kat situ :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada,..ada...26 komen tu sekali bom tu, Cik Mimie. Thanks ye :)

      Padam
  29. tahniah... mamamyja masih belum dalam senarai..

    BalasPadam
  30. hujung minggu lepas busyyy. heheh :P

    BalasPadam
  31. haha. kelakar baca komen-komen dalam ni. sempat lg berborak. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. baru berborak kat sini ja...belum lagi jumpa..hihu

      Padam
  32. king and queen commentator :D yaya je xrajin komen ni . hehe

    BalasPadam
  33. Tahniah buat semua pengebom blog akak.. hehe

    BalasPadam
  34. Kalau jumpa kat luar mesti semua malu hahahahaha... org paling malu ekin hihihi

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...