Disclaimer (Penafian)

Blog ini (http://famf-tower.blogspot.com/) merupakan blog peribadi penulis. Hasil penulisan/artikel yang disiarkan di From FAMF Tower adalah sekadar perkongsian untuk umum. Kebanyakan entri ditulis berdasarkan pengalaman dan kehidupan pemilik blog sendiri, pemerhatian dan pembacaan. Sebarang pandangan yang dizahirkan merupakan  pandangan peribadi pemilik blog. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab sekiranya terjadi apa-apa kerosakan, kecederaan atau kerugian akibat isi kandungan blog ini.

Pemilik blog berhak untuk mengubah isi kandungan atau pendapat yang dinyatakan dalam blog ini untuk mana-mana artikel pada bila-bila masa.

Gambar dan visual yang terdapat di dalam blog ini adalah dari sumber koleksi gambar peribadi, perkongsian di facebook dan dari laman-laman web berkaitan dan telah diberikan kredit. Seandainya anda pemilik sebenar gambar berkenaan dan tidak membenarkan gambar anda digunakan, sila email faidamf@gmail.com. Pemilik blog akan mengeluarkan gambar berkenaan dari blog ini dalam tempoh masa 2 minggu/14 hari.

Sekiranya ingin menyalin mana-mana bahagian dalam blog ini, pemilik blog mengizinkan anda berbuat demikian. Namun sila kreditkan atau 'backlink' ke blog http:famf-tower.blogspot.com/.

Komen
Pemilik blog berhak untuk memadam atau tidak menerbitkan mana-mana komen yang dikemukakan kepada blog ini tanpa notis untuk:

  • Komen yang disifatkan sebagai spam atau mencurigakan
  • Komen yang tidak senonoh/lucah/menghina/menggunakan kata-kata kesat
  • Komen yang dianggap menyinggung atau menyentuh sensitiviti mana-mana pihak  (misalnya yang berunsur perkauman/politik)