NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Dari Bilik Kraf dan DIY


Jom Buat Sendiri!

Party Planning and IdeasParty ThemesPersediaan Majlis | Doorgifts | Goodie Bags


Gifts Ideas 


Tutorial Kraf Kertas

Tutorial Fridge Magnet


Tutorial Sticky Notes

Tutorial Penanda Buku


Tutorial buat kad:


Tutorial LainPautan lain:


  

Psstt!! Tag @faidamf di Instagram dengan sebarang hasil kreativiti yang anda buat berdasarkan tutorial-tutorial di blog ini. Gunakan hashtag #famftowercrafts. Anda mungkin layak memenangi hadiah istimewa daripada saya :) 

3 ulasan:

 1. Banyaknyaa DIY dan tutorial. Seronok tengok walaupun tak berapa reti buat. :)

  BalasPadam
  Balasan
  1. Tak pe,..tuto kat sini semua senang2, Ana. Nanti ada kesempatan Ana boleh cuba :)

   Padam
 2. wahhh boleh usha nanti tutorial ni

  BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...