728 x 90

Jumaat, 1 Ogos 2014

Buat Fridge Magnet Guna Huruf-huruf Sahibba

Projek petang tadi sebelum makan malam. Dah lama dah simpan tiles SAHIBBA ni. Baru hari ni rajin nak buat something yang boleh digunakan :)


Senang je nak buat. Perlukan magnet kecil dan multipurpose glue :) Insya-Allah, ada kesempatan, saya buatkan tutorialnya.







13 ulasan:

  1. Magnet kecik tu mahal jugak kan,kak?
    Sini 1 =RM1.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada byk jenis, Shikin. Akak rasa klu yg 1= RM1 tu mungkin jenis yg super strong, kira boleh 'lekat' brg2 besar & berat. Yg ini akak beli around 50sen sebiji.

      Padam
    2. Owh..ade jenis jugak ea.
      Akak beli mane..dekat ke dengan rumah saye? Hehe..

      Padam
    3. Haah, klu yang super strong tu, tools macam hammer pun boleh melekat kat dinding. Shikin cuba cari kat kedai hardware. Tak pun cari kat DAISO :)

      Padam
  2. a ahhh magnet kecik tu mahal jugak..
    tapi cute.. boleh guna as reminder tepek kat fridge..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul memang cute.
      Hadiah comel dari blogger pun akak glue kan dengan magnet & letak kat fridge.

      Padam
    2. Menariklah idea tu. Benda kiut-miut ni senang hilang. At least kalau tepek kat peti sejuk, cantik je tersusun :)

      Padam
  3. dah lama tak main sahiba... megnet kecik pun dah mahal huhu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi sahiba saya tinggal tiles je. Board nye entah ke mana :)

      Padam
  4. Singgah kembali...
    1 day nak wat jugaklah ni.
    Boleh lah beraktiviti ngan anak kan?

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...