728 x 90

Jumaat, 30 Mei 2014

Guitar Chords 'Ayuh Tinggalkan Dia' - Encik Mimpi

Saya suka dengar lagu ni sebab lagu & liriknya bersahaja. Straight to the point ajak si gadis tinggalkan kekasih hati. OK, ini kord gitarnya yang dikongsi sendiri oleh Encik Mimpi melalui facebook page 'EncikMimpiMusic'.


Kord Gitar dan Lirik Lagu Encik Mimpi - Ayuh Tinggalkan Dia

Em Am
Dah berkali-kali ku terfikir dan tertanya
D G
Entah bagaimana kau sanggup bersamanya
C Am
Aku lihat dia taklah sekacak mana
B
Ai geram hati ku rasa

Em Am
Di sini ku sedia menggantikan tempatnya
D G
Kan ku buktikan ku lebih hebat darinya
C Am
Ayuh sayang jangan tangguh-tangguhkan masa
B
Janganlah tunggu lama-lama

Am
Oh sayang sayang sayang sayang
D
Sejuta kali sayang
G C
Tiada yang ku sayang selain kamu sayang
Am B Em E
Sayang ku pada kamu takkan menghilang

Am
Oh rindu rindu rindu rindu
D
Sejuta kali rindu
G C
Hanya diri kamu yang selalu aku rindu
Am B Em E
Setiap masa pun kamu dalam kalbuku

Am
Sayang, ku kan setia
D G
Akan ku pastikan kamu bahagia
C Am
Takkan ku biarkan kamu menderita
B Em E
Tanpa rasa cinta

Am
Sayang ku kan mencinta
D G
Lebih dari apa kau dapat darinya
C Am
Ku janji kaukan pasti rasa sempurna
B Em
Tinggalkan lah dia
B
Ayuh~
Em
Tinggalkan lah dia

Em Am
Akan ku binakan mu istana bahagia
D G
Ku lantik diriku menjadi panglima cinta
C Am
Yang akan melindungi kamu setiap masa
B
Kerna kamu sang puterinya


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...