Kord Gitar Kupohon Restu Ayah Bonda - Mamat (Easy Guitar Chords)

Jumaat, Julai 01, 2016

Kord Gitar From FAMF Tower

Kord Gitar Kupohon Restu Ayah Bonda - Mamat (Easy Guitar Chords)




(Intro)
Am G
Duhai bonda duhai ayahanda
Dm
Dengarlah rayuan anakanda
E
Yang jauh di mata


Am G
Tanpa kusedari airmataku mengalir
F Dm E
Terdengar ayat seruan takbir
Am G
Betapa daku gembira tika di samping keluarga
F E Am
Di pagi mulia hari raya



(Chorus)
G Am
Kan kusujud di kakimu bila kita bertemu
G Am
Kan kucium tanganmu kupohon restumu
Dm G Am
Oh maafkan daku kesalahan diriku

Am Dm Am E Am

Am G
Walau jauh dimata namun tak dapat kulupa
F Dm E
Doaku sepanjang masa agar kaubahagia
Am G
Kupohon restu darimu oh ayah dan ibu
F E Am
Agar tercapai citaku membela nasibmu

Ulang (Chorus)


9 ulasan

  1. lagu lagu raya yang lama jugak tetap evergreen.. lagu baru pening kepala dengar..
    nak jugaaaak lagu ketupat rendang hehe..

    BalasPadam
  2. lagu Mamat ni pun wajib kena pasang sebab lagu lama.. hehe..

    BalasPadam
  3. dengar lagu ni je dah syahdu...

    BalasPadam
  4. dulu2 sy x tau penyanyai asal lagu ni igt mamat je rupanya bukan... ;-)

    BalasPadam
  5. Yana suka sanagt lagu ni .. acah acah duk jauh hahha

    BalasPadam
  6. kalau dengar versi nasyid siap ada doa untuk ibu ayah ... syahdu je rasa

    BalasPadam
  7. Lagu sekarang macam tak de feel ! hahahha

    BalasPadam
  8. Lagu ni sedih tambah bila raya jauh dari ma n aboh bila dengar lagu mengalir air mata di pipi ni

    BalasPadam

PERHATIAN: Setiap komen yang tersiar di From FAMF TOWER adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis itu sendiri malah tidak mewakili pandangan pemilik blog. Pemilik blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlaku sebarang permasalahan yang timbul berkait komen tersebut.

Pemilik blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.