Kad Raya 1437 - Zarul Farhana

Jumaat, Julai 01, 2016

Lama tak dengar khabar berita daripada adik yang seorang ni. Maklumlah, dah busy dengan kerja, tak dapatlah nak tengok kelibat Zarul mengebom blog seperti dahulu. Selalu tengok updates di FB dan IG je. Itu pun main like like je. Tak dan nak sapa nak tanya khabar. 

Inilah kad kiriman Zarul. Senyum lebar ketika baca kad  Masa mula-mula tengok tulisan di sampul tak berapa cam siapa pengirimnya. Terima kasih. Ingat juga kat akak ye :) Haaa,..siapa-siapa yang masih belum kenal dengan Cik Zarul Farhana, bolehlah beraya di blognya.



♪♫ Cak pong,..Cak pong... Ewahhhhh ♪♫
Thanks so much untuk kiriman kad raya ini, Zarul. Akak harap Ramadan dan Syawal tahun ni lebih bermakna buat Zarul dan keluarga. Selamat menyempurnakan ibadah Ramadan. Selamat menyambut ketibaan Syawal. Enjoy yourself! Makan kuih raya tu, ingat sekeping dua kat akak ye :)


Psstt! Maaf ye, akak pun dah lama tak singgah blog Zarul. Nanti ada kesempatan akak datang terjah! 

20 ulasan

  1. Wahhh seronok dpt kad raya :D

    BalasPadam
  2. Tak kenal .. Hehe . nanti nak terjah blognya

    BalasPadam
  3. kak Farrah..kad raya saya hantar sampai dah ke?

    BalasPadam
  4. bestnye dpt kad raya..
    dh lame sgt rasenye xterima kad raya.. huhu
    rndu zaman2 dlu.. sllu terima kad raya.. huhu

    BalasPadam
  5. heehe lama x singgah blog ZF.. tunggu nanti serbu dia plak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya pon lama tak singgah ke blog CT..sesekali ja..tak dan betoi

      Padam
  6. kad raya legend ni kak! hahaha.. dulu kakak selalu dpt dr kawan2 dia. syok tengok kartun,ya la kita masa tu bebudak.

    BalasPadam
  7. ahaa..mmg dhak urang ber blog si ZF t..kalau dulu dialah yg paling rajin komen..selalu jd fist top comment..mgkin bila dah start keje ni makin sibok

    BalasPadam
    Balasan
    1. aa sis JM.. sejak masuk kerja ni... serius tak dan sgt.. masih dlm nk bahagi masa... kdg2 balik kerja letih sgt..xda idea dh

      Padam
  8. sis JM pun dapat gak dari ZF ni :-)

    BalasPadam
  9. Lama jugak tak singgah blog ZF kadang jenguk sekali hahahha

    BalasPadam
  10. laaaa ada entry utk kad raya saya ka....

    BalasPadam
  11. mai raya haji baru baca entry ni..adoiii....

    BalasPadam

PERHATIAN: Setiap komen yang tersiar di From FAMF TOWER adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis itu sendiri malah tidak mewakili pandangan pemilik blog. Pemilik blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlaku sebarang permasalahan yang timbul berkait komen tersebut.

Pemilik blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.