728 x 90

Selasa, 18 Februari 2014

Romancinta - MOJO (Easy Guitar Chords)

Guitar Chords untuk 'Romancinta - MOJO' 

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.
Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.



(Intro) Am

Am          E                   Am
Sejak kamu pergi menjauh
             Dm        E                   Am
Sudah tiada udara untuk diriku hembus
                 Dm         E                Am
Denyutan nadi pun terbentur melumpuh
                   E
Dalam hening jiwa

Am        E                        Am
Jika kamu tak percayakanku
             Dm                    E                     Am
Belahkanlah dada dan kau intiplah di situ
           Dm           E                   Am
Pasti akan jumpa kasih yang menyala 
                E
Meratap dirimu

(Chorus)
E
Kerana kau satu-satunya
F                            G                     E
Cinta agung yang paling kudamba
                  Am    G           F
Tanpamu hilanglah makna
                 Dm             E
Untuk menikmati romancinta

F               G                   E
Aku akan setia selamanya
Am                 G        F
Selagi masih bernyawa
                   Dm        E
Pulangkan kembali romancinta
                  Am
Yang kau bawa pergi

Am        E                        Am
Tanpa kamu menyiram kalbu
             Dm        E                   Am
Punah semua harapan larut dalam mimpi
                 Dm        E                Am
Batinku meronta kau ulang semula
                    E
Menyayangi aku

Repeat (Chorus)


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

17 ulasan:

  1. Balasan
    1. andai ku bercinta lagi,...suatu hari nanti

      Padam
    2. strumming cmne yer?

      Padam
    3. Sorry, alak lambat balas.
      Strumming utk verse - DU DDU DDDU DDDU
      Ikut lirik di atas, akak dah letak kat mana nak tukar chord

      Padam
  2. Boleh tolong susunkan chords tu tak ? Saya main tak pandai main nak masukkan dengan lirik. Bertabur jadi. Terima kasih

    BalasPadam
    Balasan
    1. DONE! Akak dah arrange chords tu lebih kurang kat tempat lirik yg adik kena tukar. All the best!

      Padam
  3. Hi nk add fb ada x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi, sorry, dik. Fb akak tak aktif :)

      Padam
  4. Mcm mne nk strumming..bleh bg pendapat x??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak selalu strum yang simple2 je.
      Utk verse: DU DDU DDDU DDDU
      Lebih kurang begitulah :)

      Padam
  5. Memang THE BEST (Y)

    BalasPadam
  6. Salam kak.. Ada ka kod gitar lagu naluri cinta.. Cri2 xda oo.. :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm, Pipa. Lagu naluri cinta ni lagu lama kan? Sorry, akak tak adalah chords nya.

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...