728 x 90

Selasa, 2 Februari 2016

Tetamu Hebat Januari 2016

Assalamu'alaikum.
Happy February!
Entri pertama untuk bulan ini ialah entri penghargaan khusus buat tukang komen - tukang komen berjari pantas dan panas!

Tattadaaaaaaaaa! 


Bulan Januari, adinda Hidayu Ayumie, Mummy si Firash yang masih bambam, buat comeback! Setelah lama menghilangkan diri dek sibuk dengan urusan harian, Ayu muncul tinggalkan impak besar! Dalam masa 3 hari,..3 hari tau,..gigih dia membaca entri-entri di blog ni, gali-gali entri lama,..Sampai masuk mimpi tau akak dok moderate komen-komen Ayu :) Komen dan komen lagi,...berdesupppppp rampas tempat pertama daripada Sis JM kita!

Ganas kan?! Ayu kata nak 'warming up' dulu sebelum kembali berblogging. Ini dah bukan warming up lagi dah, dik! Ini pecutan bulan bintang namanya. Anyway, thanks so much, Ayu. Sudi habiskan masa di blog akak. Di tempat kedua, Sis JM,... As usual lah, walaupun bercuti balik kampung Korea, dan lagi nak main bom-bom komen cecah angka ratus ni. Mengikut rapat di tangga ketiga, Si Halus dan Lembut tu hihihi Domo arigato!!!

Terima kasih semua! Kali ini saya abadikan kalian di ruang tamu tower. Moga ukhuwah yang terjalin akan sentiasa dirahmati Allah dan memberi manfaat sesama kita. Maaf, tak boleh nak membebel banyak-banyak kali ni. Ada kerja tengah memanggil menuntut untuk dilunaskan. Before I leave, jom serbu 12 Tetamu Hebat Januari 2016 FAMF Tower


Psstt! Buat Ayu, insya-Allah, nanti akak titip something as thank you gift ye. Update alamat kat Whatsapp.

99 ulasan:

  1. Tudia kak ayuuu. Banyakk gilaaa komenn heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dalam tempoh 3 hari tuh! Tak taulah dia ngigau tower akak ke idak :)

      Padam
    2. hahha nasib la sabtu ahad tu cuti..
      kalau tak 5 hari jadinya

      Padam
    3. semangat kak ayu kena pinjam laaa fuh fuh fuh hahahha

      Padam
    4. nahhh amek amek amek..
      semangat tu dtg dr tower ni jugak
      so kene mnx dgn kak farrah

      Padam
    5. memang lepas keinginan bw sungguh si Ayu ehehe.. tahniah2..

      Padam
  2. tahniah pd yg bnyk komen tu ya
    esuk nk dtg lgi lah hhaaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihihi jemput...jemput datang kalau Kak Noor tak busy :)

      Padam
  3. uish.. comeback dari Ayu.. lama mummy Firash tu menyepikan diri...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lama kan,..benor2 busy mummy yg seorang ni :)

      Padam
    2. mood ke laut
      nak buat mcm mane

      Padam
    3. ni mood dah sampai ke darat balik tu sampai tower kak farrah yedak ?

      Padam
    4. nasib blog kita tak jadi mangsa boom ahhahahaha

      Padam
    5. kak ekin tunggu giliran ye...
      ngeehhh
      kene langsaikan stu persatu..
      harap bersabar

      Padam
    6. skali dia kambek haaa amek kau.. berduyun2..

      Padam
    7. hahahhahahaha sudahhhh la kalau mama firash bommmm lagi banyak tu

      Padam
    8. ni memang cover abis yang tertinggal..rindu kt Ayu..

      Padam
  4. saya dah takde dlm list bulan januari.. sob3x.. :'(... Btw tahniah buat semua.. makin sengit perebutan takhta tower akak ni... :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak mengapalah, dik. Ikhwan kan baru start new semester...busylah sikit kan,...dont worry. ada 11 bulan lagi ;)

      Padam
    2. bulan ni kena usaha lebih sikit ni... nak masuk list balik... hihihihihi :D

      Padam
    3. ratu2 komen sebelum ni dah muncul hahahahhahah

      Padam
    4. persaingan pastinya sengit..

      Padam
  5. Tahniah buat semua yg berjaya..

    BalasPadam
  6. Susah betui mummy nak tembus carta .. Hadoiii kena kerja keras lg la nampak gayanya.. Heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihihi selamat bekerja keras, mummy! Dont worry, tak tembus carta pun saya tetap sayangggg! :)

      Padam
    2. tetap sayang tu penting sekali mummy! :)

      Padam
    3. nak masuk tower kene byk celah celah nye
      baru boleh tembus
      hehehehe

      Padam
  7. tahniah ayu... kepada semua yang tersenarai

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih kak ekin
      kak ekin pon ape kurangnye
      pasni slow2 ayu masuk rumah kak ekin ye

      Padam
    2. sama2 kak ekin slowly dah loni... hihihi...

      Padam
  8. eh ada nama kita la hihihi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takkanlah takde. Dah rajin ngomen tu...

      Padam
    2. rasa xde mana ngomen kak farah... kaki komain ada lah hahhahahah

      Padam
  9. Balasan
    1. jangan lupa terjah mamamyja sekali. kahkahkah

      Padam
  10. seminggu cuti tak singgah tower/tak blogging/tak komen. hari ni datang ada seru nampaknya ( tak seru pun nak datang jugak )hehe. TQ Farrah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hhehehe thanks so much, Ros! Lama cuti...mesti semangat berblogging & blogwalking lepas ni :)

      Padam
  11. salam kak amboi dah melekat dah "Si Halus dan Lembut"

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam. Sila salahkan Cik Manisah Lesing ;)

      Padam
    2. Ha ha ha... baiklah... cik manisah puncanya....


      Dah tu yana x nk ty pulak asal usul nama cik manisah..

      Ha ha ha

      Padam
    3. nak tanya jugak bila tgk nama kak huda kat blog SS , cik manisah lesing ? asal nya dari mana siapa cipta?

      Padam
    4. SS panggil YKK cam jenama zip! Yana Kehalusan Kelembutan... He he he...

      Padam
    5. huda kena buat entry sejarah cik manisah lesing... Ha ha ha..

      Padam
    6. hai si halus dan lembut hahahahha

      Padam
  12. Balasan
    1. alamak...
      awk mmg lg muda dr sy ke yana??
      heehhehe

      Padam
  13. dan "Sihalus dan lembut" tu tak mampu nak lawan akak jari manis terrr

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak Jari Manis pakai ilmu manishhhh! :)

      Padam
    2. sikit lagi sihalus dan lembut.. bukan ni mesti boleh.. hihihihhi

      Padam
    3. dua tiga kali baca komen IY Bukan ? bukan apa? pastu baru perasan maybe bulan ni kot yedak?

      Padam
    4. Yana kena tuko nama... Jari Kelingking! Kah kah kah...

      Padam
    5. yana lawan2 hahhaha akak pernah merasa carta juara

      Padam
    6. ehhhhhh... bulan ler..hihihihihihihih...

      Padam
  14. Wow..mummy firash dan panaskan enjin tuh..hihi terbaek laa..:)

    BalasPadam
  15. wah.. ayu tetiba mengejar rupanya. hihik

    BalasPadam
    Balasan
    1. takde niat nak main kejar2 pon la mamamyja

      Padam
    2. hahaha... eyja nak kejar pon xterkejar.

      Padam
    3. nnt ayu kejar ke rumah mamamyja plak ye

      Padam
  16. Cantiknya carta pengomen akak ni....

    Kreatif sangat...

    Suka suka suka

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan pemilik tower kreatif yang buat mahu tak cantik! :)

      Padam
    2. knowing Kak Farrah.. xkan tak tau..

      Padam
  17. Perhhhh sempat rupanya kita masuk carta. Hi hi hi

    BalasPadam
  18. oh yeeeayyyhh menari2 ayu tau.. selama kenal akk ni rasa nye boleh duduk kat pling atas
    suke suke suke...
    ayu mmg tak pernah jemu n xbosan masuk tower akk tauu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tul kita pon setuju. xpernah bosan dan jemu masuk tower nih. hihik

      Padam
    2. macam 2 "harta" ada dalam tower kak farrah ni

      Padam
    3. kan?...
      harta khazanah yang xde kat luar
      terima kasih kak farrah...

      Padam
    4. tu dia Ayu sekali komen kalah abis orang lain..

      Padam
  19. Bagusnya semua dapat kekalkan momentum berblog dalam jangka masa yang lama. Saya pula sekejap ada sekejap tak ada. Huhu. >__<

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama laa kite... Macam kite.. Macam biskut... He he he

      Padam
  20. Cantiknyaaaaa editan gambar kali ni :)

    BalasPadam
  21. tahniah buat semua yang tersenarai.. wah tengok dari senarai komen, banyaknya jumlah komen :) terbaiklah !

    BalasPadam
  22. wow! nama saya pun tak terkecuali.. hebat jugak saya ni. hahahahha

    BalasPadam
  23. saya pun nak pasang angan2 jugak la nak jadi macam hidayu ayumie satu hari nanti. hahahhaha

    BalasPadam
  24. yaaaang penting nama masih kekal dalam carta.. itu paling penting !!

    BalasPadam
  25. huahua i jenguk sini skali skala tapi i jenguk berbakul2.. untuk mengekalkan kedudukan ngeh2.. walaupun tak bertakhta kat atas tapi just nice =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ini boleh geng dgn ekin! Kekalkan kedudukan... Kah kah kah

      Padam
    2. hahahahhahah kekalkan kedudukan jah kita 2 bulan terjun tergelam kan

      Padam
    3. ahaha i xnak laaa atas2 nanti lagi susah nak maintain.. biarla bersederhana wakaka..

      Padam
    4. dah pernah merasa duk atas hihihi... nak duk bawah2 jah lepas ni

      Padam
  26. Jatuh tergolek SS di sini... Ha ha ha...

    BalasPadam
  27. Blog lya x pernh lgi brtakhta d cne hihi..insyallah da klpgn pasti lya myinggah

    BalasPadam
  28. perghh....igtkan sudah tercampak dr carta nihhh....rupanya masih terselit...paling corot...kah kah kah

    BalasPadam
  29. Salam singgah sini Farrah...lama rasa tak kunjungi FAMF Tower ni...rindu lah...

    BalasPadam
  30. hahaha dah berapa bulan nama dah tak muncul.. Nampak sangat kesibukan berganda..

    BalasPadam
  31. huhuhuh..sis JM turun tahta...bulan Jan, Feb n Mac...

    BalasPadam
  32. Ayu sekali serang mmg x sempat nak tepis

    BalasPadam
  33. seronok lak main serang-serang ni hihihi

    BalasPadam
  34. Farrah..kalau sis JM dpt kedudukan pertama pun jangan beri apa2 tau..sbb dtg komain kat sini ikhlas

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...