Rabu, 19 November 2014

Chords 'Surat Undangan' - Setia Band (Easy)


Guitar Chords/ Kunci Gitar 'Surat Undangan' - Setia Band (Easy Chords)

(Intro)
C E Am
G F C G  C

C Am F C G
Aku tau cintamu padaku
C Am F  C G
Aku tau cintamu menusuk kalbu oh oh

C
Hancur hatiku
F
Mengenang dirimu
E Am
Terkejutku saat terima undanganmu
Dm G
karna dirimu menusuk hati oh


C Am F C G
Aku tau cintamu padaku
C Am F  C G
Aku tau cintamu menusuk hati oh oh


C
Hancur hatiku
F
Mengenang dirimu
E Am
Terkejutku saat terima undanganmu
Dm G
karna dirimu menusuk hati oh

C
Hilanglah sudah
F
Semua harapanku
E Am
Kini dirimu tak lagi ku mliki
Dm G C
Karna dirimu kahwin yg lain, selain diriku


F G F G
Dm G
Dm E G C 


C
Hancur hatiku
F
Mengenang dirimu
E Am
Terkejutku saat terima undanganmu
Dm G
karna dirimu menusuk hati oh

C
Hilanglah sudah
F
Semua harapanku
E Am
Kini dirimu tak lagi ku mliki
Dm G C
Karna dirimu kahwin yg lain, selain diriku


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya. 

16 ulasan:

  1. lagu endon lagi..
    mmg kalau ketandusan idea nak dngr lagu endon bleh mai terjah blog Kak Farrah :P

    BalasPadam
  2. sis JM pun suka layan Band dari indon ntah tak tahu kenapa..terutama Wali BAND

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kita samalah, kak! Lagu Wali Band banyak yang best2!

      Padam
  3. Wah. untung kalau saya pandai main gitar. boleh dapat kord percuma kat sini

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi aRz nak request lagu pun akan akak cuba usahalan chordsnya :)

      Padam
  4. lagu indon best kalo yg jenis sendu2. hehe. lagu ni xpernah dgr.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul. Lagu sendu diorang memang lirih habislah! Lagu ni irama best, lirik macam ehhh? Menusuk hati menusuk kalbu?

      Padam
  5. setia band again. nak dngar!nak dengar! hee

    BalasPadam
  6. Susah jd org yang tak kenal artis ni. haha blur kejap

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setia band ni tak terkenal pun kat Msia hehehe ST12 kenal? Haaa ni separuh daripada ST12 yang dulu :)

      Padam
  7. Lagu ni pon taj pernah dengar lagi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ni tak keluar kat radio Malaysia :)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...