NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Khamis, 27 Februari 2014

Mark Adam - Pencuri (Easy Guitar Chords)

Minggu ni saya belajar main lagu ini ;)

Mark Adam – Pencuri (Easy Guitar Chords)

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.
Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.

C

C Am
Jangan tinggalkan auramu
F G
Di sekelilingku
C Am
Ia membuat aku termimpi
F G C
Mimpikan kita

C Am
Jangan biarkan wangianmu
F G
Mohon memahami
C Am
Ia melekat di hidung
F G
Yang memenuhi
F G
Di setiap sudut mindaku

(Chorus)
C Am
Kan ku curi hatimu
F G
Menyamun senyummu
C Am
Kan ku culik cintamu
F G
Macam ku larikan lirikmu
C Am
Kau tak perasan aku sukamu
F G
Dari dulu lagi
C Am
Kau simpan hatiku
F G
Dari Darjah Satu
C
Darjah Satu

C Am
Jangan senyum bila di depanku
F G
Fokusku tergendala
C Am
Kau memaksa aku menutup mata
F G
Tak sempat tutup telinga
C
Bila kau tertawa

(Bridge)
Papapaaaa…..Oooo…. (C Am F G x3)

C Am
Kan kukembalinya padamu nanti
F
Bila kita berjanji
G
Tuk sehidup semati

Ulang (Chorus)

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

 



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...