728 x 90

Ahad, 1 Februari 2015

Mana Mungkin - Black (Easy Guitar Chords)

Lagu baru Black =)


Kord Gitar 'Mana Mungkin' - Black (Easy Chords)
Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.

C D G
Mana mungkin ku terima
Em D G
Bila kau menyintai yang lain
C D Em
Mungkin engkau sukar menentukannya
C D
Adakah diriku atau kekasihmu

G C D G
Mana akhirnya cintaku ini
Em A C D
Adakah ia bermakna ataupun suratan takdir
Em Am B7 Em C
Mungkin inilah janji si dia pada diri ini
G Am G
Yang akan mengerti semua

C D G
Mana mungkin aku ini
Em D G
Meneruskan memendam kecewa
C D Em
Usah kita teruskan percintaan
Am B7 C G
Kembalikan aku pada ketenangan

C
Tak usah kau mengerti
Am B7
Tak perlu kau sedari
Am D
Kerana engkau tahu jawapan sebenar

G C D G
Mana akhirnya cintaku ini
Em A C D
Adakah ia bermakna ataupun suratan takdir
Em Am B7 Em C
Mungkin inilah janji si dia pada diri ini
G Am
Yang akan mengerti,..

G C D G
Mana akhirnya cintaku ini
Em A C D
Adakah ia bermakna ataupun suratan takdir
Em Am B7 Em C
Mungkin inilah janji si dia pada diri ini
G Am
Yang akan mengerti
G Am
Yang akan mengetahui
G
Semua


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

22 ulasan:

  1. CT baru dengar sekali.. belum nak jatuh cinta.. lagu mantan terakhir yang Kak Farrah shared previously i loooike hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak pun masih tahap oklah, boleh dgr hihihi tp buat gak chordsnya sebab ada request ;)
      Oh,..mantan terakhir tu comellll kan!

      Padam
  2. sedihnya lirik lagu ni..wana x perasan samada penah dengar atau tak..hehe

    BalasPadam
  3. belum dengar lagi.. selalu macam ni la ai.. orang dah kebintang ai baru nak terhegeh2..haha.. dah basi baru nak dengar.. mcm lagu mewangi tu, dah gempak gila baru nak dengar..haha

    BalasPadam
  4. xpernah dengar lagi la plak.. kena cri nie..huhu

    BalasPadam
  5. sy xpenah dgr lagu nihh....jap nk tgk kt youtube heheheheeh

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. sedap? pernah rasa ke ..lariiiiiiiii

      Padam
    2. Tetiba terbayang chicken chop kat Big Brothers. Dap nyeeee..

      Padam
  7. Balasan
    1. sedap ke Rose...sedap secukup rasa ke hahahah...gurau je tau

      Padam
  8. xperasan lg lagu ni.. mgkin blum dgr kt radio kot. bestnya kak farrah pandai main guitar. sya teringin nk main piano. mcm best jer tgok org main piano lg2 bla main lagu2 slow n romantik..hehe

    zinziemeewah

    BalasPadam
  9. suka dgr lagu nyangian black...itu lah di namakan rezeki kan dari penjual ikan di pasar mlm, kerana berbakat boleh manjadi penyanyi femes sekarang

    BalasPadam
  10. Hi, Great blog! your blog content information is all about good enought to pepole. Thanks for sharing.
    we also provide Denver Guitar Lessons good enough to play along and enjoy the gift of making music together with others.

    BalasPadam
  11. Nampak tajuk terus menyanyi agu selimut tetangga.. tengok2 salah lirik.. haha

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...