728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Ahad, 2 Ogos 2015

Ingatkan Dia - Wings (Easy Chords)


Kord Gitar dan Lirik Ingatkan Dia - Wings (Easy Guitar Chords)
OST Cinta Paling Agung

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.

(Intro)
Am C G G
Am C G

Am
Semenjak awal lagi
C G
Bila ku mengenalimu
Am
Dunia ini serasa
C G
Cuma dalam genggamanku


Am
Ramai yang datang menduga
C
Namun tak sama denganmu
G
Aku,..percayalah
Am
Biar pun remuk di hati
C G
Akan aku rawat sendiri
E
Kerana kau aku rela


(Chorus)
Am Dm
Mengapa aku yang tidak setia
G C
Mengapa akukah yang berdosa
F Dm
Mengapa ku mudah terlupa
F C E
Janji-janji kita kali pertama


Am
Sesalnya aku cuma
C
Ingatkan engkau merayu
G
Itulah kesilapanku ohh...ohh
Am
Belum terlewat lagi
C G
Itu kata darimu mudah
E
Memang begitu indah


Ulang (Chorus) 2 kali


Dm Am
Musuh tak kenal
E  Am
Jangan diikut, tinggalkan dia
Dm Am F
Mengapa aku masih kau goda
E
Masih kau goda

Ulang (Chorus)


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

30 ulasan:

  1. tak pernah dengar lagu ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lagu ni takdelah baru mana tapi kembali diputar-putar sebab guna utk citer cinta palinh agung :)

      Padam
    2. cinta paling agung tu citer aaron aziz tu eh

      Padam
    3. x pernah dgr jugak sbb x tgk cerita tu

      Padam
  2. hebat laa kak farah, pandai main gitar..")

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takdelah terror mana, Wawa. Itu yg kalau nak main kena buat kord senang :)

      Padam
  3. Ohhh....

    Layan lagu Wings gak ea... ^_^

    BalasPadam
  4. Tak ingat mana satu lagu ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti tgk tv, ada iklan cinta paling agung, leh recall :)

      Padam
  5. Balasan
    1. Kalau layan Wings, leh cuba2 dengar :)

      Padam
  6. SS nak tuju lagu boleh? SS nak tuju lagu ni kat Jay Emm... Dengan pertanyaan "Jay Emm ingat SS tak?"... He He He...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh....tuju lagu kat Jay Emm lagilah boleh!
      Sis JM....oh sis JM! Ada orang spesel tuju lagu nih!

      Padam
    2. Dia tak perasan komen ni... Dok sibuk puzzle agaknye... Ha Ha Ha...

      Padam
    3. hehehe....dia gigih main puzzle....nnti mesti dia tau SS tuju lagu utk dia hahahah

      Padam
    4. ahaaaa...baru baca komen dari SS ni so jawapan nya u always in my heart...time tido je JM x ingat SS ...

      Padam
  7. lagu yang mana nih.. kena cari laa nanti..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa boleh cari, cuba dgr suka ke idak :)

      Padam
  8. kalau tgk org main gitar ni mcm senang.. Tapi bila dah try main... Aiyoyoyo susah.. tangan dah keras.. hihihihi

    BalasPadam
  9. wana nak sangat tengok citer cinta paling agung tu..tengok iklan macam best..lagipun ada pelakon indon kesukaan wana, zaskia..

    BalasPadam
  10. woaaah.. rock kapak.. yeeeeeyeh!!

    BalasPadam
  11. Best, lagu ni xde LA rock sngt wlupun wing yg nyanyi...;-)

    BalasPadam
  12. Diana pun tak pernah dengar lagu ini....hihi

    BalasPadam
  13. lagu lama ke kak farrah
    tak pernah dgr pon wings ada lagu baru

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...