728 x 90

Ahad, 24 Julai 2016

Di Amaran Mama - Hazama (Easy Chords)

Kord Gitar dan Lirik Di Amaran Mama - Hazama (Easy Chords)

(Intro)
Am E Dm F B7 E
Am E Dm F B7 E


Am E
Mamaku ada kata,
D Am
Pada satu ketika,
D G C
Awas datangnya seseorang,
Dm E
Dia ada sakti,
Am F
Bikin duniamu,
B7 E
Senang senang saja bergoncang.

Am E
Mamaku kata lagi,
D Am
Awasi orang ini,
D G C
Dia kan jadi segalanya,
Dm E
Membuat kau Ketawa,
Am F
Juga akan berduka,
B7 E
dan dalam kekuasaannya.

(Chorus)
Am  C F
Engkau orangnya yang telah
C F
Diamaran mama,
Dm E
yang kan mempuntang-pantingkan duniaku
Am C F
Engkau orangnya yang telah
C F
Diamaran mama,
Dm E Am
Kau mencuri hatiku buat selamanya.

Am E
Mamaku ada kata,
D Am
Pada satu ketika,
D G C
Cinta akan berkunjung datang,
Dm E Am F
Tanpa engkau sangka kau di depan mata,
B7 E
Menyambut hatiku terbang pergi.
D
Ohh

Dm E
Tanpa aku sangka,
Am F
Kau di depan mata,
B7 E
Menyambut hatiku terbang pergi.

Ulang (Chorus)

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.
 

39 ulasan:

  1. Balasan
    1. Lagu ni mudah diterima telinga :)

      Padam
  2. Suka lagu ni! Siap google lirik sebab tak faham chorus cakap apa. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tang chorus tu dia nyanyi macam staccato sikit ;)

      Padam
  3. hehehe.. memula dengar tajuk lagu, klako je rasa... pastu bila dengar lagu dia.. ohh ! lagu ni rupanya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul,..tajuk memang klako! Tapi lagu not bad kan,...

      Padam
  4. Ehhh.. ter tag akak kat sini pulak.. hehe

    http://miamorzafirah.blogspot.my/2016/07/notebook-giveaway-by-eeca-shyaa.html

    BalasPadam
  5. Lagu ni macam pelik skit... Tapi sedap didengar...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tulah SS.. tajuk dia tu dah pelik.. hahahahaha

      Padam
  6. woooooo engkau orangnya !!! engkaaaaau laaa.. tapi tak jumpa lagi engkau tu hahaha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. CT jaga pitching..jaga pitching..hehehe

      Padam
    2. E eh,...Cik Mimie jadi guru vokal ;)
      CT, 'engkau' tu sesat ke, sangkut mana-mana ke,..tunggulah dengan sabar ye :)

      Padam
  7. comel kan rentak lagu ni.. hazama osem..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yess, rentak lagu memang comel :)

      Padam
  8. tengok dia nyanyi live kat channel hotfm pergh.. macam dalam recording..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan... mmg sama dgn dlm recording ..

      Padam
    2. Yess,..one thing kemampuan vokal dia boleh pujila :)

      Padam
  9. antara artis yang CT rasa memang berbaloi untuk jadi fan.. gituuu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bukan main lagi teacher CT. Teacher CT bukan ke minat abam2 comel mata sepet tuh? ;)

      Padam
  10. sedap gak dengar lagu hazama ni.. hihihihi...

    BalasPadam
  11. first tgk tajuk dulu macam entah pape je lagu.. bila dgr mmg best.. kihkih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul betul betul. Tajuk macam 'ehh?!', lagu macam 'ohhhh' :)

      Padam
  12. Lagu ni memang sedap..selalu dengar masa tonton drama Assalammulaikum cinta.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak pun rasa akak terdengar masa tengok citer kat tv :)

      Padam
  13. tak pernah lagi dengar lagu ni. ahhahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pe. Nanti bila Intan dah free, nak dengar lagu apapun, saya boleh tolong kasi dengar ;)

      Padam
    2. ok. farrah. nanti saya mintak lagu ngan awk k. hehehehe

      Padam
  14. Akak ... WA sket petikan lagu ni kak ...

    BalasPadam
  15. *** petikan gitar

    (errr saya tulis apa tadi? )

    BalasPadam
  16. anak suka nyanyi bila dengar lagu nih kat radio dalam kereta..

    BalasPadam
  17. lagu2 hazama pon ayu suke gak
    sbb sore dia best

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...