728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Selasa, 27 Disember 2016

Chords Segalanya - Haqiem Rusli (Easy Chords) OST Lara Cinta Ameena



Kord Lagu dan Lirik Segalanya - Haqiem Rusli (Easy Chords) 
OST Lara Cinta Ameena 

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.

(Intro)
Am G F
Am G F


Am G F
Hampir pernah ku cuba sesali
Dm G C
Kerna telah memberikan segalanya
Dm G C Am
Siapakah diriku sebenarnya di hatimu
F E
Atau sekadar sandaranmu

(*)
Am G F
Saat ku mulai menyedari
Dm G C
Perasaanku tak pernah dipeduli
Dm G C Am
Salahkah diriku mengemis cinta darimu
F E
Apa ku tak punya harga
(Chorus)
F Em
Segala apa yang telah ku berikan
E Am
Masih lagi tak memadai
G Dm E Am
Hampir ku tersungkur menuntut janji darimu
G F
Oh oo

Am G F E

Ulang (*)Ulang (Chorus)

F Em
Segala rasa yang telah kau berikan
E Am
Masih tak mampu mengubati
G Dm E Am
Perasaan yang telah kau nodai padaku
E
Ohhh

F Em
Segala rasa yang telah kau berikan
E Am
Masih tak mampu mengubati

G Dm E
Perasaan yang telah kau nodai
Am G F
Padaku
Am G F
Padaku

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

12 ulasan:

  1. pendatang baru ke ni? x penah dgr lg..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah,..skrg makin banyak pendatang baru. Nama pun panjang dan jenuh nak ingat ;)

      Padam
    2. Bukan pendatang haram kan? He he he

      Padam
    3. Bukan,...bukan,.. ada Mykad nih :)

      Padam
  2. salam , adik yana hantu lagu ni hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul,..ramai yang hantu lagu ni :)

      Padam
  3. bole la tahan lagu ni, jadi ost cerita tv3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak dengar pun sebab tengok iklan citer tu la :)

      Padam
  4. best lagu ni..cita pon best jugak la...

    BalasPadam
  5. mule2 dengar lagu ni igtkan hafiz yang nyanyi tauuu

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...