Guitar Chords Jodoh Pasti Bertemu - Afgan

Jumaat, Mac 21, 2014

Untuk minggu ini, sifu gitar saya hantar guitar chords lagu 'Jodoh Pasti Bertemu' nyanyian Afgan. Menurutnya, ini chords yang telah dipermudahkan. Mudah ke? Ada Bm tu? Terus 'masterji' beri warning, dah tak boleh nak mengelat lagi kalau nak pandai main gitar. Takkan asyik-asyik nak main lagu dengan basic chords je :) Hahaha memang saya mengelat pun! Kalau jumpa lagu yang ada Bm atau F#, saya malas nak main...(Bott, inilah sebabnya lagu 'Saat Terakhir' saya pandai main separuh lagu je. Itu pun sebab part tu part yang betul-betul suka! ) OKlah, nampak gaya belajar lagu Afgan la minggu ni.


Guitar Chords 'Jodoh Pasti Bertemu' - Afgan

G        Em          
Andai engkau tahu
Am     D            G
Betapa ku mencinta
Am      D         Bm     Em      D
Selalu menjadikanmu isi dalam doaku
G                 Em
Ku tahu tak mudah
Am        D         G
Menjadi yang kau pinta
Am       B           Em        Am                 D
Ku pasrahkan hatiku, takdir kan menjawabnya

G         D            Em
Jika aku bukan jalanmu
Am          D
Ku berhenti mengharapkanmu
B             Em              G
Jika aku memang tercipta untukmu
Am        D        G     Am    D       G
Ku kan memilikimu, jodoh pasti bertemu



DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan mendapatkan lagu, nada dering atau 'caller ringtone'  di platform digital yang sah agar mereka dapat terus berkarya.

Catat Ulasan

PERHATIAN: Setiap komen yang tersiar di From FAMF TOWER adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis itu sendiri malah tidak mewakili pandangan pemilik blog. Pemilik blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlaku sebarang permasalahan yang timbul berkait komen tersebut.

Pemilik blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.