Istana Bintang - Setia Band (Easy Guitar Chords)

Sabtu, Oktober 11, 2014

Istimewa buat Riska,
menunaikan permintaanmu...ENJOY!

Kord Gitar From FAMF Tower



Kunci Gitar dan Lirik Istana Bintang - Setia Band

Ciptaan: Charly VHT


(Intro)
Am Em F C
Am Em F C



Am       Em        F       C
Di saat kuterjatuh semua menghilang
Am       Em      F    G
Di saat ku terluka kamu di mana


Am Em F C


Am       Em        F       C
Di saat ku bahagia semua mendekat
Am       Em      F    G
Di saat ku berada kamu setia
Dm         Am      
Menangis nangis sendiri
Dm         Am       
Tak ada yang menemani
Dm         Am      
Kucoba bangkit sendiri
G
Sakitpun tetap sendiri


   C             G
Biarkan orang tertawa
Am               Em
Mencaci juga menghina
F                 C
Ku akan teruskan terbang
           G
Menggapai bintang


   C             G
Biarkan aku kan terbang
         Am           Em
Melayang layang di awan
   F               C
Menuju langit yang indah
       G
Istana bintang
  C       G
Istana bintang
 Am      Em   F G C
Istana bintang


Am Em F C
Am Em F G




16 ulasan

  1. baca jelah ...tapi x faham huhuhu

    BalasPadam
  2. Saya baca tapi dah tak kenal chord...lama tak pegang guitar...dulu pun belajar dengan kawan dari sabah.
    Akak guru muzik ka?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala nanti bila aRz dah pegang gitar, mesti boleh ingat balik :)
      heheh bukan guru muzik. tak layak jadi guru muzik pun! cuma sekali-sekala adalah angkut gitar akak gi kelas tuisyen - buat sing-a-long session ngan budak2.

      Padam
    2. wahhh.. bestnya dapat menyanyi sama-sama dalam kelas.. teringat lak cter Mohabbatein... kelas muzik kat luar :DDD

      kalau akak jadi ckgu muzik pun boleh ni ^^,

      Padam
    3. Alahai, ilmu muzik cetek bebenor, Amy. Tak layak langsung jadi cikgu muzik. Silap2 akak yang belajar dari students.

      Bestkan belajar muzik mcm dalam Mohabbatein ;)

      Padam
  3. video xde ke kak? haha. sian saya, time online guna fon akak letak video. time guna laptop xde video. eh, takpe2, youtube kan ada.

    klik SME kak Farrah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheh sowi. Lagu ni belum ada videonya lagi, budak.
      Thanks so much, dik. Akan ku balas titik peluh mu :)

      Padam
  4. memang kalau singgah sini macam macam lagu baru CT tau..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tapi,..tapi,..akak tak ada lagu KPOP utk CT ;)

      Padam
  5. Hanya mampu memandang.. sob..sob., hehehe.

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. Tapi Shikin kenal tulang-temulang, urat, saraf dan macam-macam lagi ;)

      Padam
  7. berkenan betul tengok note note tu. tp mcm biase lah, bukannye paham pun, haha

    BalasPadam

PERHATIAN: Setiap komen yang tersiar di From FAMF TOWER adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis itu sendiri malah tidak mewakili pandangan pemilik blog. Pemilik blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlaku sebarang permasalahan yang timbul berkait komen tersebut.

Pemilik blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.