728 x 90

Ahad, 16 November 2014

Aku - Najwa Latif (Easy Guitar Chords)

Minggu ni sepatutnya belajar main lagu 'Aku'. Share chords dulu :)

Ingatlah dunia hanya sementara
Tuhan yang Esa adalah segala-galanya
Kalau kau diseksa kalau kau dihina
Percayalah tuhan selalu ada


Kord Gitar dan Lirik 'Aku' - Najwa Latif

(Intro) 
F Am C G

F Am
Ku dengar tangisan di sana
C G
Menangis memanggil ibunya
F Am
Ku lihat air mata di sana
C G
Melihat perjuangan ayahnya

F Am
Tiada siapa yang akan mengerti
C G
Rasa kehilangan yang ada di sisi

F C
Perginya si raja hilangnya permaisuri
F C
Hanya untuk melindungi
G F
Kasih sayang abadi

F Am
Ku lihat awan yang sepi
C G
Ketakutan sentiasa menghantui

F Am
Jeritan dan tangisan yang tidak didengari
C G
Semua bagaikan satu mimpi
F Am C G
Mimpi yang tak pasti

F Am C
Ingatlah dunia hanya sementara
G F
Tuhan yang Esa adalah segala-galanya
F Am C
kalau kau diseksa kalau kau dihina
G
percayalah tuhan selalu ada

F Am C G

F Am C
Ingatlah dunia hanya sementara
G F
Tuhan yang Esa adalah segala-galanya
F Am C
kalau diseksa kalau kau dihina
G
percayalah tuhan selalu ada

F Am
Ku dengar tangisan di sana
C G
Menangis memanggil ibunya
F Am
Ku lihat air mata di sana
C G
Melihat perjuangan ayahnya


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.  



17 ulasan:

  1. Alamak, x perasan lagu yang mana ni, k.Farrah?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada keluar kat hotfm, Shikin. Ni antara single dia yg tengah hit skrg.

      Padam
  2. wah lagu baru najwa. sgt minat najwa! wuu kene download ni.
    fuhh nampaknya lirik lagu najwa kali sgt touching la.huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Apa lagi, Nadyya...pergi cari cepat!

      Padam
  3. best eh lagu ni.. dok dalam keto asyik pasang kepop aje hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bolehlah, 'lembut' utk telinga hehehe

      Padam
  4. Saya tak minat najwa sebab dia mula nyanyi dgn lagu cinta muka buku. Haha. Tapi lagu ni ok la lirik dia best. Lagu hilang pun saya ok jugak lepas tgk drama kristal maya. Tapi saya masih x minat ainan tasneem. Tetiba nak bagitau kak farrah. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pa. Akak sudi mendengarnya :) Najwa / Ainan Tasneem akak tak minat. Tapi kalau lagu diorang sedap memang akak layannnn.

      Padam
    2. hehe. terima kasih kerana sudi mendengar :)

      Padam
  5. Ooo lagu ni mmg makan dalam pnye... suke lirik dia...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...