728 x 90

Rabu, 25 Mac 2015

Tak Harus Memiliki - Tomok (Easy Guitar Chords)

Kord Gitar  Tak Harus Memiliki - Tomok
OST Isyarat Cinta
Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.

(Intro)
Am G E

Am E
Di sebalik matamu tersimpan
F C
Cinta yang harus dimiliki
Dm E Am
Biar terselindung dukamu
B7 E
Biar terpendam harapanmu

Am E
Tak mampu aku melafazkan
F C
Perasaanku kepadamu
Dm E Am
Meski kau dekat di depanku
B7 E
Masa tetap jauhkan kita

(Chorus)
Am E
Maafkanlah diriku
A Dm
Terlanjur mencintaimu
G Am G
Meskipun bukan aku
F E
Yang ada di hatimu

Am E
Cinta ku serah semua
A Dm
Seperti yang kau mahu
G Am G
Agar bisa bahagia
F E Am
Meskiku tak memiliki dirimu

Am Am

D G Am G F E
Ohhh..oh...ohhhhh

Am Dm
Cinta tak harus memiliki
G Am
Cinta tak harus bersatu
F Dm
Jujur ku tak mahu menyakiti
F E
Hatimu yang tulus padaku

Ulang (Chorus)

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

44 ulasan:

  1. Balasan
    1. Oooo.... hihihi bestnya kalu ada gitar boleh cuba

      Padam
  2. SS nak tujukan lagu ni kepada semua yang mengenali SS.. Dengan ucapan... Sebelum tido malam nanti... Gosok gigi dan cuci kaki!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahaha ramailah yang mimpi indah dengan SS malam ni :)

      Padam
    2. patutlah sis JM asyik termimpi SS je..aduh!!!

      Padam
    3. dh siap cuci semua..jom tdo

      Padam
    4. Ok...sy kenal SS....termasuk la kan hihihi

      Padam
    5. Termasuk...SS bagi dedication pukul rata. Yang special utk Sis JM je hahahah

      Padam
    6. kenal jugak SS tuh.. tapi dah siang nih, kena tunggu malam laa plak sebelum tido..

      Padam
    7. Hahahah ucapan tertunda lah kiranya ye...

      Padam
  3. penah dengar sekali..tak ingat plak camna nak nyanyi..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. makanya kena dengar banyak-banyak kali :)

      Padam
    2. Jangan nyanyi... Baca je.. Bercakap...

      Padam
    3. sy lupa2 igt lagu ni mcm mn...mau search kt utube lu...hehehe

      Padam
    4. Hati-hati, Sis Deanna. Jangan salah search,..utube tu kang jumpa mende lain pulak.

      Padam
  4. Balasan
    1. Akak suka tang chorus :)

      Padam
    2. Sedap didengar, rasa pakai telinga :)

      Padam
    3. sedap didengar lagu nih..

      Padam
    4. Not bad kan si Tomok ni nyanyi :)

      Padam
  5. tak perasan pula pasal lagu ni..nanti wana nak dengar.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sekarang ni kat TV pun ada pasang as selingan, Wana. Diorang tengah promote filem ni kan...

      Padam
  6. owh. kite tak tengok lagi filem isyarat cinta ni.. huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya pun tak tengok. jalan cerita menarik sebab kisah cinta OKU tapi tak minat dgn pelakon2nya :)

      Padam
  7. tetiba ja rajin up chord guitar nih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha dua tiga hari ni up entri chord sebab nak tunai janji
      ada yang minta, eyda :)

      Padam
    2. ohh patut laa rajin up chord guitar semenjak dua menjak nih.. nasib tak reti main guitar dan tak ada guitar, kalau tak mesti nak request jugak kat kak farrah..hehehe..

      Padam
    3. Heheheh request utk eyda ke utk anak2? :)

      Padam
  8. Tak HARUS memiliki? kiranya WAJIB lah ni yek

    BalasPadam
  9. dgr lagu je la main gitar ke laut ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat mendengar, Anies.
      CT - tau jugak C. Akak dulu masa mula2 belajar E & A sebab senang hihihi

      Padam
  10. cerita apa pulak ni isyarat cinta ???

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah CT,..akak pun baru tau ada filem ni.

      Padam
  11. Request dekat incik kesayangan je la..mainkan gitar..haha

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...