728 x 90

Isnin, 4 Mei 2015

Mereka Tetamu Hebat April!

Mei sudah masuk hari yang ke-4. Semoga bulan ini bulan yang lebih baik buat kita semua. OK, to sum up April nicely, di bawah ini ialah senarai Tetamu Hebat saya sepanjang April.

Terhebat April

Sis JM masih selesa di puncak takhta. Masih belum berjaya digulingkan lagi. Kedudukan Sis JM kita makin ampuh dengan SS di tangga ke-2. SS dan JM berpisah tiada hihihih. Terima kasih banyak-banyak ye sudi tinggalkan ratus-ratus komen. Sis JM tunggu ye, nanti saya hantar hadiah pukal sekaligus.
Thanks so much to Eyda, Ekin, Syida, Cik Mimie, Wana, CT Roro a.k.a SYM, Anis, Sal, Amy J dan Anies. Blog kalian saya senaraikan di bloglist Tetamu VVIP saya supaya readers lain dapat turut terjah sama.

Penghargaan dan rasa terima kasih buat rakan-rakan, adik-adik lain yang sudi singgah, tinggal komen, beri pendapat dan baca catatan-catatan saya. Dapat berinteraksi dengan kalian sering menceriakan hari-hari saya. Sayang kalian semua!


Thanks so much!

Tunggu apa lagi, mari luangkan sedikit masa untuk lawat blog Tetamu Hebat April saya. 




Sepanjang empat bulan ni, kalau diperhatikan lebih kurang nama yang sama menghiasi carta Tetamu Hebat. Saya amat hargai kesudian, keramahan dan kerajinan kalian datang melepak di menara saya ni. Walaupun pada dasarnya saya hanya sediakan satu hadiah untuk pengomen paling banyak, Insya-Allah, ada rezeki saya akan titipkan tanda hati buat kalian juga :)


92 ulasan:

  1. wahhhh tahniah kepada semua...termasuk kita hihihi... terima kasih gak kak Farah sudi singgah blog ekin gak akak top comment blog ekin gak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Ekin! Thanks sebab meriah-merry kan blog akak ni :)

      Padam
    2. Ekin dah jadi ratu bom nampaknya

      Padam
    3. Dah mula nampak aura ratu bom tuh :)

      Padam
    4. Ambik aura SS n kak JM hihihi

      Padam
    5. ada masa boleh je Ekin..

      Padam
    6. Ekin bakal menyaingi kak JM ngan SS suatu hari nanti.. hehehe..

      Padam
    7. Kak JM masa ada on9 siang mlm tak dah la... bz sikit abe ado dumoh huhuhu

      Padam
    8. Kak eyda hihihi... xleh lawan diaorg lagi

      Padam
  2. Yeeaaayhhh!! tersenarai disini :) Terima kasih Kak Farrah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. I'm the one who should thank you, Cik Mimie :)

      Padam
  3. Tetamu VVIP tu.. thanks ye kak farrah sebab kak farrah pun pengomen tegar blog I..
    :)

    BalasPadam
  4. eh eh..x perlu nk beri hadiah bagai Farrah..sis JM datang sini ikhlas....tapi klau org nk bg terima dengan hati terbuka hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yessss, terimalah dengan hati terbuka ye. Sekarang tengah dok pening fikir nak bagi Sis hadiah apa :)

      Padam
    2. Ayat tak leh blah... Ha Ha Ha....

      Padam
    3. Farrah....tak beri pun x pe....x perlu susah2...

      Padam
    4. SS...ahahahha...then u know me

      Padam
    5. Ala sis,..bukan hadiah apa pun. Sebagai kenang-kenangan tanda ingatan. Tapi tulah, kena tunggu saya pergi berhari raya di pejabat pos :)

      Padam
    6. hehehe sampai beraya kat pejabat pos ke kak Farrah? mesti masih fobia dengan pengalaman lalu..

      Padam
    7. Kalau Kak JM xnak bab ko ekin hadiah tu hahhaaaha gurau jah akak

      Padam
  5. si JM tu bukan komen meraPU je lebih kah kah kah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Merapu dia ada nilai! Ada nilai! :)

      Padam
    2. Hahaha betul tu! Nilai 456!

      Padam
    3. Merapu kak JM buat ekin gelak hihuhi...

      Padam
    4. tapi kalau SS yang merapu lagi best..boleh gelak sorang2!

      Padam
    5. SS tu dah expert! Dia kasi entri kosong pun kita dah cukup happy! :)

      Padam
    6. nilai 4, 5, 6 tuh memang bernilai.. :D

      Padam
    7. Kak JM.dan SS merapu memang terbaik hihihi

      Padam
  6. antara 10 top commentar tu sebahagian dari mereka juga termasuk dalam list paling ngetop di blog sis JM termasuklah dak Farrah tu..so entri belum ublish..keaa merekaa yg masuk list..ada small gift tuk korang

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ayat akhir tu buat saya yeayyyyyyyyyy!

      Padam
    2. in sha Allah...sedang masukkan dalam sampul

      Padam
    3. menarik ayat kak JM tuh.. sukanya siap ada small gift lagi..

      Padam
    4. SS tak tersenarai... Sebab SS tak komen.. SS komain... He He He...

      Padam
  7. mana pegi nya Zarul Farhana?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah, sisi! Sunyi dia tak ada :(

      Padam
    2. Dia busy kire kontena tak berhabisan

      Padam
    3. Banyak bangat sih kontenanya?!

      Padam
    4. bok pe lah tamak nak kira kontena tu sorang2...

      Padam
    5. hikhikhik zarul kat mana? zarul kat mana?

      Padam
    6. banyak betul nampaknya kontena yang Zarul kena kira..

      Padam
    7. Semut masuk kontena pon dia kiraaaaaa...

      Padam
  8. Maaf lama x jenguk akak..
    Sebab lama sangat x bukak blog.

    BalasPadam
    Balasan
    1. It;s OK, Shikin. Akak faham. Utamakan apa yg harus diutamakan :)

      Padam
    2. rindu kat shikin jugak..

      Padam
  9. Apepun, k.Farrah n yang lain-lain tetap di hati.
    Satu hari pasti nak jumpa kalian.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tiap2 hari ingat Shikin, sebab ada Ceketed :)
      Last weekend akak ke Melaka, lalu tol Seremban dok fikir dak Shikin ni sihat ke idak? Tengah wat apa lah agaknya,..

      Padam
    2. rindu tau kat shikin.. lama tak dengar khabar berita..

      Padam
  10. Jay Emm ratu hati ku... He He He...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sayang betul SS dengan Jay Emm :)

      Padam
    2. Mestilah sayang! Harap dia tak baca komen nih... Kang dia kembang sekawah! He He He...

      Padam
    3. Biarlah dia kembang sekawah,...kan sis JM kan,...

      Padam
    4. ngeh ngeh ngenh....JM baca statement ni SS...harap2 lah berpanjangan 'sayang' tu eheheh

      Padam
    5. Insya Allah, dengan izin-Nya :)

      Padam
    6. hehehe kak JM sentiasa di hati SS ya.. :D

      Padam
    7. Iskkksss... Abis pecah rahsia... He He He...

      Padam
  11. huiyoooo....JM masih lagi mengungguli carta....diikut rapat oleh SS.....dah mcm pengulas sukan plak rasanye....hahhahahhaahaha....pape pon..tahniah semua yg tersenarai.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itu dia! Sis Deanna dah jadi pengulas blog dah!

      Padam
    2. Kang ada pulak orang suruh pegi test doping.. He He He...

      Padam
    3. Wajib kena test tu yang 4 teratas! :)

      Padam
    4. Xpe..doping mesti lulus punya coz byk mkn kari jer hahaahahab

      Padam
    5. Hahahaha kari tak ada eleman diragukan yang boleh buat test tu fail kan?

      Padam
    6. opss termasuk tuh dalam senarai 4 teratas..

      Padam
  12. yeah yeah yeah nama kita ada :)

    tahniah semua!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yeayyy Yeayyyyy! Thanks ye, Amy :)

      Padam
  13. yeahhh!! nama wana pun ada juga la..thanx akak..wana tak jemu nak lepak di tower akak ni..banyak benda nak skodeng..heheh ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak pun suka lepak kat dapur Wana yang menguji selera makan tuh! :)

      Padam
  14. tahniah buat teman2 yang lain..untuk senarai teratas Sis JM dan SS memang tak mampu digulingkan..dorang memang hebat.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang atas2 tu ada ilmu kebal heheheh

      Padam
  15. Balasan
    1. tengoklah ratu-ratu komennya siapa :)

      Padam
  16. Wahh...tahniah..tahniah....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks pada Wa juga,..sudi ke mari ;)

      Padam
  17. Balasan
    1. Kena berguru dengan ratu2 ni dulu :)

      Padam
  18. cubaan memintas SS nampaknya tidak kesampaian.. akhirnya kalah jua.. huhuhu.. apapun thanks kak Farrah sudi juga menjengah blog Eyda..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Last2 si SS tu coner baring atas jalan... Ha Ha Ha...

      Padam
    2. Thanks pada eyda juga! SS corner baring atas jalan tu hati2 ye. Nanti lutut tergilis tar. Dah tak kacak jelita. Dah tak leh jadi kakak macho lagi,..

      Padam
    3. patut laa dipintas disaat akhir.. rupanya SS coner baring atas jalan.. hehehe..

      Padam
    4. Kalu nak kekal macho dia coner leper.. Keh Keh Keh...

      Padam
  19. tahniah semua..memang terbaikk korangg

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih buat Khaty juga. Rajin singgah ke mari.

      Padam
  20. oh hoooo terselit di situ...terima kasih...tahniah utk semua!

    BalasPadam
  21. tu diaaa...
    hahahahaha tahniah buat mereka'
    tak dapat nak disangkal lagi kehebatan dorang tinggalkan jejak
    memang tak terkejar la jawabnya kan..

    BalasPadam
  22. Tahniah buat semua pengomen terhebat !

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...