728 x 90

Rabu, 2 November 2016

Chords Wahai Kekasih - Katahati (Easy Guitar Chords)

Kord Gitar dan Lirik Lagu  Wahai Kekasih - Katahati 
OST Suri Hari Mr. Pilot

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.

(Intro)
Am E F C
Dm Am E

Am E
Cinta ini hanya untukmu
F C
Cinta ini hanya milikmu
Dm Am
Takkan mungkin aku bertahan
F E
Bila berpisah dengan kamu

Am E
Maafkanlah aku kasihku
F C
Bila ada luka dariku
Dm Am
Ku berjanji demi hidupku
F E
Ku akan menjaga hatimu

(Chorus)
Am Dm G
Wahai kekasih pujaanku
E Am
Terimalah cintaku
Dm E
Ku ingin memilikimu

Am Dm G
Wahai kekasih impianku
E Am
Terimalah diriku
Dm  E
Apa adanya aku

Am E
Maafkanlah aku kasihku
F C
Bila ada luka dariku
Dm Am
Ku berjanji demi hidupku
F E
Ku akan menjaga hatimu

Ulang (Chorus)

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

23 ulasan:

  1. Balasan
    1. Dah nyanyi 3 round dah ni,..dengar tak? Dengar tak?

      Padam
  2. heee ! macam dah lama pulak tak dengar radio.. adehdeh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak pun jarang-jarang dengar radio, bila dan je :)

      Padam
  3. Buat entry gitar chords, banyakkan pv?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kihkihkih, blog suam2 kuku macam saya ni, Intan,...tak de maknanya nak kejar PV ;)
      Chords gitar ni normally ada yang request. Alang2 dah buat, tepek sekali di blog,..

      Padam
  4. Kalau perempaun yg main gitar nmpk cool gila. Akak reti main tak? Kalau reti bestnyaaaaaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak reti main gitu2 je, Ain. Buat hibur diri sendiri je ;)

      Padam
  5. Boleh mian gitar ke.. Hebat hebat :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takde hebat mana, Afif. Akak main gitar utk diri sendiri dengar je ;)

      Padam
  6. bila agaknya dpt dengar cikgu Ceketed petik gehtar ni..dh lama tggu tau

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kihkihkih nanti bila saya perform, saya hantar special invitation kat sis JM ye :)

      Padam
  7. tak tengok citer ni so tak tahu lagu ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak silap akak, ada beberapa citer gak yang guna lagu ni :)

      Padam
  8. xpernh dok tgk cita ni.. tapi lagu dgr la..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak pun dengar lagu je, Zarul. Citer tak tengok :)

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...