NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.


Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat saya menulis entri ini, #lelakilangitbumi dah ada 20 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada #lelakilangitbumi? Baca #lelakilangitbumi dan pilih watak kegemaran anda --> #teamdiha atau #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam #lelakilangitbumi kelak.


Ahad, 29 Januari 2017

Chords Bintang Kehidupan - Setia Band

Setia Band muncul lagi dengan single baru, menyanyikan semula lagu malar segar Nike Ardilla, Bintang Kehidupan. Klip video pun dah released. Nak dengar dan tengok, cari di Youtube ye.

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.
Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.


Kunci Gitar dan Lirik Lagu Bintang Kehidupan - Setia Band


(Intro)
Am G F C
Dm Am E Am

Am G
Jenuh aku mendengar
F
Manisnya kata cinta
C
Lebih baik sendiri

Dm E
Bukannya sekali
Am
Ingin kumencoba
F C
Namun kugagal lagi
Dm
Mungkin nasib ini
F G
Suratan tanganku
Am
Harus tabah menjalani


Am G
Jauh sudah melangkah
F
Menyusuri hidupku
C
Yang penuh tanda tanya
Dm E
Oh, kadang hati bimbang
Am
Menentukan sikapku
F C
Tiada tempat mengadu oh oh

Dm F
Hanya iman di dada
G
Yang membuatku mampu
Am
Harus sabar menjalani

(Chorus)
C G
Malam - malam aku sendiri
F C                Dm G C
Tanpa cintamu lagi oh oh ... oh oh ...
C G
Hanya satu keyakinanku
F C
Bintang kan bersinar
G F
Melepas hidupku
G Am               Em
Bahagia kan datang oh oh oh ...

Dm F
Hanya iman di dada
G
Yang membuatku mampu
Am
Harus sabar menjalani

Ulang (Chorus)

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

9 ulasan:

  1. suka lagi ni! tapi belum pernah dengar versi Setia Band

    BalasPadam
  2. lorh yeke?... tp ase ade je lagu setia band ni yang best.. tp xigt lagu ape.. ke ayu silap

    BalasPadam
  3. ĸeren lagυnya, мantepp daah

    BalasPadam
  4. ĸeren lagυnya, мantepp daah

    BalasPadam
  5. Jadi мantep lagυnya d вawain ѕмa вand favorit ĸυ, terυѕ вerĸarya ĸaĸ cнarly vн, вy мoenary vh

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...