Ahad, 29 Januari 2017

Chords Bintang Kehidupan - Setia Band

Setia Band muncul lagi dengan single baru, menyanyikan semula lagu malar segar Nike Ardilla, Bintang Kehidupan. Klip video pun dah released. Nak dengar dan tengok, cari di Youtube ye.

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.


Kunci Gitar dan Lirik Lagu Bintang Kehidupan - Setia Band


(Intro)
Am G F C
Dm Am E Am

Am G
Jenuh aku mendengar
F
Manisnya kata cinta
C
Lebih baik sendiri

Dm E
Bukannya sekali
Am
Ingin kumencoba
F C
Namun kugagal lagi
Dm
Mungkin nasib ini
F G
Suratan tanganku
Am
Harus tabah menjalani


Am G
Jauh sudah melangkah
F
Menyusuri hidupku
C
Yang penuh tanda tanya
Dm E
Oh, kadang hati bimbang
Am
Menentukan sikapku
F C
Tiada tempat mengadu oh oh

Dm F
Hanya iman di dada
G
Yang membuatku mampu
Am
Harus sabar menjalani

(Chorus)
C G
Malam - malam aku sendiri
F C                Dm G C
Tanpa cintamu lagi oh oh ... oh oh ...
C G
Hanya satu keyakinanku
F C
Bintang kan bersinar
G F
Melepas hidupku
G Am               Em
Bahagia kan datang oh oh oh ...

Dm F
Hanya iman di dada
G
Yang membuatku mampu
Am
Harus sabar menjalani

Ulang (Chorus)

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

9 ulasan:

  1. suka lagi ni! tapi belum pernah dengar versi Setia Band

    BalasPadam
  2. lorh yeke?... tp ase ade je lagu setia band ni yang best.. tp xigt lagu ape.. ke ayu silap

    BalasPadam
  3. ĸeren lagυnya, мantepp daah

    BalasPadam
  4. ĸeren lagυnya, мantepp daah

    BalasPadam
  5. Jadi мantep lagυnya d вawain ѕмa вand favorit ĸυ, terυѕ вerĸarya ĸaĸ cнarly vн, вy мoenary vh

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...