Chords Bintang Kehidupan - Setia Band

Ahad, Januari 29, 2017

Setia Band muncul lagi dengan single baru, menyanyikan semula lagu malar segar Nike Ardilla, Bintang Kehidupan. Klip video pun dah released. Nak dengar dan tengok, cari di Youtube ye.



Kunci Gitar dan Lirik Lagu Bintang Kehidupan - Setia Band



(Intro)
Am G F C
Dm Am E Am

Am G
Jenuh aku mendengar
F
Manisnya kata cinta
C
Lebih baik sendiri

Dm E
Bukannya sekali
Am
Ingin kumencoba
F C
Namun kugagal lagi
Dm
Mungkin nasib ini
F G
Suratan tanganku
Am
Harus tabah menjalani


Am G
Jauh sudah melangkah
F
Menyusuri hidupku
C
Yang penuh tanda tanya
Dm E
Oh, kadang hati bimbang
Am
Menentukan sikapku
F C
Tiada tempat mengadu oh oh

Dm F
Hanya iman di dada
G
Yang membuatku mampu
Am
Harus sabar menjalani

(Chorus)
C G
Malam - malam aku sendiri
F C                Dm G C
Tanpa cintamu lagi oh oh ... oh oh ...
C G
Hanya satu keyakinanku
F C
Bintang kan bersinar
G F
Melepas hidupku
G Am               Em
Bahagia kan datang oh oh oh ...

Dm F
Hanya iman di dada
G
Yang membuatku mampu
Am
Harus sabar menjalani

Ulang (Chorus)

9 ulasan

  1. suka lagi ni! tapi belum pernah dengar versi Setia Band

    BalasPadam
  2. lorh yeke?... tp ase ade je lagu setia band ni yang best.. tp xigt lagu ape.. ke ayu silap

    BalasPadam
  3. Jadi мantep lagυnya d вawain ѕмa вand favorit ĸυ, terυѕ вerĸarya ĸaĸ cнarly vн, вy мoenary vh

    BalasPadam

PERHATIAN: Setiap komen yang tersiar di From FAMF TOWER adalah tanggungjawab sepenuhnya penulis itu sendiri malah tidak mewakili pandangan pemilik blog. Pemilik blog tidak akan dipertanggungjawabkan andai berlaku sebarang permasalahan yang timbul berkait komen tersebut.

Pemilik blog juga berhak memadam tanpa menerbitkan sebarang komen yang dianggap tidak menyenangkan.