NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Isnin, 20 Januari 2014

Kehilangan - Firman (Easy Guitar Chords)


Ini antara lagu pertama yang saya berjaya 'pandaikan' diri untuk main sampai habis. Senang je. Tak guna chord yang complicated pun.

Guitar Chords - Kehilangan (Firman)

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.
Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.


[Intro] 
Em

Em D G
Ku coba ungkap tabir ini
Am E Am
Kisah antara kau dan aku
D G
Terpisahkan oleh ruang dan waktu
Am B7 Em B7
Menyudutkanmu meninggalkanku

Em D G
Ku merasa tlah kehilangan
Am E Am
Cintamu yang tlah lama hilang
D G
Kau pergi jauh karena salahku
Am B7 Em
Yang tak pernah menganggap kamu ada

D G
Asmara memisahkan kita
Am B7 Em
Mengingatkanku pada dirimu
D G C
Gelora mengingatkanku
Am B7
Bahwa cintamu tlah merasuk jantungku

[Chorus]

Em Am
Sejujurnya ku tak bisa
D G B7
Hidup tanpa ada kamu aku gila
Em Am
Seandainya kamu bisa
D G
Mengulang kembali lagi cinta kita
Am B7 Em
Takkan ku sia-siakan kamu lagi


[Interlude] 

Em D G Am E Am
D G Am B7 Em

D G
Asmara memisahkan kita
Am B7 Em
Mengingatkanku pada dirimu
D G C
Gelora mengingatkanku
Am B7
Bahwa cintamu tlah merasuk jantungku

[Chorus]

Em Am
Sejujurnya ku tak bisa
D G B7
Hidup tanpa ada kamu aku gila
Em Am
Seandainya kamu bisa
D G
Mengulang kembali lagi cinta kita
Am B7 Em
Takkan ku sia-siakan kamu lagi




DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

2 ulasan:

  1. wahh...beerjaya pandaikan diri tu..clap..clap...clap...heee

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...