Sabtu, 24 Mei 2014

Di Pintu Syurga - Dayang Nurfaizah (Easy Guitar Chords)

Hehehe personally, saya biasa-biasa je dengan lagu OST Ariana Rose but my Cekengah loves this song very much! Suka sangat-sangat! Sebenarnya, ni kes rindu adik lah ni. Since Cekengah & Cekebon pergi bercuti, saya kebuntuan kat rumah tak ada orang nak dikacau. Masa nilah terngiang-ngiang suara Cekengah nyanyi lagu ni. Itu yang tak pasal-pasal belajar main 'Di Pintu Syurga'.

Miss you, 'Gennn'!

Kord Gitar & Lirik 'Di Pintu Syurga' - Dayang Nurfaizah 
(OST Ariana Rose)
(Intro)

C Am D Dm E Am
G F E Am F Am
Dm E
Segalanya kaku
Am
Hati terus menangis

Dm G
Bila mengenangkan
C
Dirimu telah tiada
D Dm
Kau pergi tanpa pesan
E Am
Tinggal aku sendiri

D Dm
Menghitung hari
E Am
Tiada daya meneman sepi
(Chorus)

A D Dm
Duhai kekasih hati
G C

Katakanlah padaku
Am Dm
Bahawa semua ini
G C
Hanya igauan mimpi
A Dm
Aku tak sanggup kasih
E Am
Kehilangan dirimu

Dm E
Walau sedetik rindu mencengkam
Am
Terasa pedih
(Ulang Chorus)
Dm E
Doaku kasih kita bersua
Am
Di pintu syurga


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...