728 x 90

Isnin, 24 November 2014

Guitar Chords Hujung Waktu - Azhael

Kord Gitar & Lirik Lagu Hujung Waktu - Azhael

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.


(Intro)
Am F C G

Am
Kau selalu meragukan
F                                             C
Apa yang disembunyikan minda
C
Oh, selalu

Am
Kau selalu bertanyakan
F                                      C
Apa benar ku rasakan cinta
C
Oh, selalu

             Dm          G                Dm
Kurasakan tetapi ku hanya kaku
                G
Dan membisu kelu

 

(Chorus)
C                     Em
Aku cinta padamu
                F
Walau tiada lagi
                      Fm
Hijau bumi masih terabadi

C                     Em
Aku cinta padamu
                     F
Biarpun bintang jatuh
                          Fm
Langit gugur hingga hujung waktu



Am
Bila tahu isi hati
F                                        C
Ku tahu kau akan lari pasti
C
Ku rasakan

Am
Biar jadi tanda tanya
F                                        C
Biar ku simpan di dada saja
C
Ku rahsiakan

               Dm                            G
Sampai mati masih ku membisu
              Dm              G       F
Walau aku merasakan

Ulang (Chorus)

Am
Mengapa baru terjaga
Em               
Mengapa baru ku sedar
F
Melihat dunia ku
C        Em         Am
Kian runtuh tanpamu

Am
Bodohnya ku menyendiri
Bm
Segalanya ku sembunyi
C                   F                     C  
Namun ku harus luahkan jua

C Em F Fm

Ulang (Chorus)



DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya. 


47 ulasan:

  1. saya tak minat azhael tapi lagu ni saya sangat minat. lirik dia macam boleh nyanyi dekat crush. haha. tapi nyanyi kat belakang jela mampu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. akak pun tak minat azhael, tapi lagu ni sedap pulak didengar.
      Alah budak,..apa kelasss nyanyi kat belakang. Cuba nyanyi depan - depan ;)

      Padam
  2. thank you sis. dah lama ina cari!! ^^

    BalasPadam
  3. Alahai...bila la nak jadi macam Najwa Latip ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha cepatlah Acik. Saya boleh jadi die-hard fan acik!

      Padam
  4. mama suka lagu azhael ni.. anak mama pun yang kecik pun pandai nyanyi.. tapi ujung2 je dengar... cth : aku..uuuuuuu... cinta padamu. muuuuuuuuuu.. hahaha
    Mama Niza

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alaaa comelnya dia nyanyi hujung2! Lagu ni memang catchy kan, mama :)

      Padam
  5. sukaa lagu ni. especially kat part chorus. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul, Cik Fafa.
      Akak pun suka chorusnya :)

      Padam
  6. x pernah dgr..balik nanti nk google

    BalasPadam
    Balasan
    1. Silakan, kak. Jangan lupa cari & dengar :)

      Padam
  7. wana kurang minat azheal..tapi boleh juga la dengar lagu ni :D

    BalasPadam
  8. nadya sgt suka lagu nih. smpaikn minx bff downloadkan lagu ni. hehe ^-^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amboiii, bukan main lagi :) Akak mula2 dengar tak sangka ni Azhael.

      Padam
    2. hehehe minat kan.
      sama la.. nadyya xknal pon azhael ni. hehe BFF nadyya ckp die dr mentor kan. nadyya ingt kan amir jahari tw yg nyanyi. huu

      Padam
    3. Entahlah. Akak tak sure sebab sebelum masuk AF, diorang ni memang pernah masuk pertandingan lain rasanya.

      Padam
  9. Luahkan...
    Ventilation tu penting kalau bermasalah.

    BalasPadam
  10. Balasan
    1. Aku cinta padamu
      Walau tiada lagi
      Hijau bumi masih terabadi :)
      ...nyanyi sama jom!

      Padam
  11. macam tak pernah dengar lagu ni. lagu baru ka kak farrah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah. Boleh kira lagu baru lah juga, aRz :)

      Padam
  12. Tak pernah lagu ni..kena cari n dengar ni..hehehe :)

    BalasPadam
  13. suka taw lagu nie... tiap kali dok bersiap pasang lagu nie.. nk tdo pasang.. masuk dlm keta pasang radio pon radio pasang lagu nie

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amboi, kiranya pagi petang siang malam Hujung Waktu lah ni...

      Padam
  14. each time menjenguk Kak Farrah memang CT akan dapat idea nak download lagu baru apa hahaha.. nver heard of this song before..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa...lagu ni maybe boleh kena ngan taste CT..

      Padam
  15. alamak, penyanyi melayu erk? x kenallah puler...

    BalasPadam
  16. Tak kenal azhael. haha sat bukak utube denga lagu..

    BalasPadam
  17. Laaaa azheal ke nyanyi... xmnt sgt.. tp lagu.ni sllu sgt dgr.. klu kuar radio mesti ikott nyanyi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak pun tak minat Azhael, Ayu. Tapi lagu ni catchy. Leh layan ;)

      Padam
  18. Wah nanti saya cuba main dengan kod ini.. nice share..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti CP cuba ye. Kalau ada yang nak tukar, tak sedap bunyi ke kasi tau akak.

      Padam
  19. Akak macam mane nak main lagu ni ? Beginner xD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Are Yul, akak dah betulkan kedudukan chords pada lirik supaya Are Yul senang nak refer.
      Akak strum je selalu, paling senang, utk setiap chord strum D D D D
      kalau nak variety sikit DUDDU
      Selamat mencuba :)

      Padam
    2. Ohhh thanks kak , So lagu ni takde main plucking la ea ?

      Padam
    3. Lagu ni akak strum je. Tak pandai pluck - jari tak cukup laju heheh

      Padam
  20. suke lagu ni!! sya bg lgu ni pd org yg sya crush, smoga dia faham ;)

    BalasPadam
  21. Sy nak tya artis lelaki dlm video clip ni sape nama..maaf la sy mmg jarang tgk tv.. Tp sy minat tgk pelakon lelaki ni.. Tp xtau nama

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...