728 x 90

Selasa, 11 November 2014

Tahniah Amy J, HSB & Cik Balqis

Mohon maaf banyak-banyak kepada yang terlibat, saya lambat umumkan pemenang. Terima kasih tidak terhingga kepada yang sudi tolong undi dan beri pandangan terhadap penyertaan kreatif-jiwang-bermadah mereka ini. OK. Dengan sukacitanya, setelah dikira 'undi-undi', saya umumkan pemenang untuk 'Jom Cuba Nasib - Pengorbanan Cinta' kita :)



Paling Kreatif

Memang kreatif kan? Tanpa ragu!

Paling Puitis
Hikayat Seorang Budak

Dalam tafsiran 'pengorbanan cinta' budak :)


Nanti dulu! Nanti dulu! Memang pada asalnya saya berniat tawarkan dua hadiah. Tetapi, hari ni suka-suka nak tambah hadiah ketiga.

Paling Bermakna
Cik Balqis

Kenapa saya kata paling bermakna? Sebab,..bukan sahaja sajak yang dihasilkan oleh Cik Balqis ni puitis, malah sajak ni turut beri impak pada orang yang membacanya. Kebetulan Cik Balqis buat entri mengenai Pengorbanan Cinta di blog Ceritera Cinta. Ramai yang salah faham ingatkan itu luahan hati tuan punya diri. Tidak kurang juga yang berasa empati terhadap apa yang dilalui. Hehehe tak ke bermakna tu...


Tahniah diucapkan kepada yang berjaya. Yang tak berjaya tu,..jangan sedih-sedih. Nanti ada rezeki kita buat lagi. Thanks so much sudi luangkan masa untuk 'Jom Cuba Nasib' kali ini.

Cik Balqis, tolong tinggalkan alamat surat-menyurat di ruangan komen (akak tak akan publish). Adik dua orang lagi tu tak perlu. Akak dah ada alamat kalian dalam simpanan :)


23 ulasan:

  1. Wahhh tahniah yee bertige itu...

    BalasPadam
  2. yeah, menang, yeah menang. hahaha... mekasih kak Farrah. mekasih pada yang sudi vote saya tu. XP

    and tahniah pada kak HSB and kak Balqis. memang the best lah!

    BalasPadam
  3. Yeah..tahniah bt kalian bertiga..korang mmg berbakat.. :)

    BalasPadam
  4. tahniah amy, hsb,dan cik balqis! ^_^

    BalasPadam
  5. hahahah sha ler salah seorang yang terkena dengan puisi si balqis tu.... punyalah emo baca sampai bagi kata2 semangat... hahahaha

    tahniah Amy, Budak & Qis :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. kikiki..maap sha! qis kt uma pon da gelak guling2 baca sha punye kata2 semangat..hihi XD
      Belog Miss Balqis

      Padam
    2. trimass kak farah! ayoyo..malu den. mane de bermakna. biase2 je..tp spe2 yg feeling tu mmg kire bermakna la tu eh..hehe XD

      tahniah jugak pada amy hindustan dan HSB! :)

      Belog Miss Balqis

      Padam
    3. Alaa tak yah malu2 Cik Balqis. Tahniah pada semua yang ambil bahagian! Korang memang sporting habis!

      Padam
    4. @Tunsha, tak pa, dik. Niat murni tu...

      Padam
  6. Aha..sis JM setuju..mereka memang layak MENANG..tahniah buat mereka bertiga...

    psst : Farrah...bagus jugak idea ni kerana dgn cara ni boleh mengeratkan hubungan kemesraan dan silaturrahim antara blogger dan readers :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheh ok jugak kan, kak. Boleh interact dgn readers & kenalan2 alam maya sambil suka-suka.

      Padam
  7. alaaaa terlepas laaa gamaknye ni. tak layan blog beberapa hari :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak apa cik CT. Dah namanya gi vacay-tion!

      Padam
  8. tahniah semuaa! hehehe. sukaaa2!

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah, menang. Tak puitis mana pun kak. Cuma ilham dari Tuhan.
    Tahniah kepada Amy dan Balqis :)
    Tahniah kepada kak farrah kerana berjaya tarik minat saya untuk mencuba join ;)
    Tahniah untuk semua penilai.
    *ayat menang award jap* hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahhh, akak nampak budak lambai-lambai kat akak dari atas pentas tuh!
      Hihihih congrats, dik. Thanks sudi meriahkan tower akak ni :)

      Padam
  10. Tahniah pd mereks.. slmt dah adianye smpai... syoknye la pndai bermarah berpuitus

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...