Rabu, 12 November 2014

Rasa-rasanya ada tak dalam blog kita?


Ada tak?


35 ulasan:

  1. tak tahu kak farrah. Adoxography baru first time dengar.

    beatiful writing with no importance....

    BalasPadam
    Balasan
    1. haaa,..cuba cari...ada tak entri dlm blog aRz yg begitu :)

      Padam
  2. Tak tahu ada ke tak sebab tak faham BI

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh, adoxography ni penulisan mengenai sesuatu tajuk,..cerita biasa (bukan ilmiah, bukan isu semasa) tetapi ditulis dengan baik. Maksudnya, walaupun entri/artikel tu hanya ordinary, tetapi mungkin cara penyampaiannya menarik, pemilihan kata yang memancing perhatian pembaca dll :)

      Padam
    2. faham2.. macam tak ada ja dalam blog saya setakat ini.. hehe
      perkataan baru yg baru belajar..

      Padam
    3. Tak ada?! Seriously?
      Trust me...ada, Nana. Banyakkkkk! :)

      Padam
    4. ohh ini maksodnya.. mcm ada. mcm takde. kehkeh

      Padam
    5. Cuba fikir betul2,...akak rasa ada :)

      Padam
  3. taktahulah, first time dengar ni, bace bace oun duk pikir, ada ke benda tuu, nak sebut pun berbelit

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe akak rasa dalam blogla ada banyak sebab kita tulis cerita2 biasa tapi dgn passion kita :)

      Padam
  4. Balasan
    1. ..sebagai pembaca setia blog akak, saya dengan ini mengesahkan u've got some good ones :) saya rasa banyak entri akak jatuh kategori yg kedua i.e. fine writing on a trivial and base subject

      Padam
  5. Balasan
    1. cuba check..cuba check...mana tau ada :)

      Padam
  6. masih mempelajari dan nak memperbaiki dunia penulisan dan perkongsian dalam dunia blog ni kak @Farrah MF

    BalasPadam
  7. macam xde je jugak :P hihihi..
    main hentam saja tulis. tanak skema sangat nak santai santai..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Adoxography ni tak semestinya skema, CT. Tak macam bahan ilmiah.
      Writing on simple matters, but beautifully executed! Ditulis dengan baik, tak kisahlah teknik penulisan ke,..bahasa/ayat yang digunakan ke...

      Padam
  8. Yang ni kita kena tanya org yg baca blog kita. akk rasa scha pernh tak tulis mcm tu? hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sbg pembaca blog Scha,...ADA ADA ADA! :)

      Padam
    2. oh yer kee? nasib baik tak membosankan. pheww.ahahaha

      Padam
    3. Blog Scha bosan? Tidak sama sekali :)

      Padam
  9. ade ke tak ea..?? urm... pikir sambil kedip2 mate...

    BalasPadam
  10. alamak, x sure lah pula.. main tulis ikut sesedap rasa je. hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa bila tulis 'sesedap rasa' tulah yang jadikan penulisan Amy menarik. Ada identiti sendiri. We can consider that as adoxography I guess ;)

      Padam
  11. Haaa...k.Farrah dah come out with new term lagi.
    Yang ritu punye pun dah lupe.
    Hahaha.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lupa perkataan kat blog akak ni tak pe...takkan jeopardize kerja Shikin hihihi

      Padam
  12. Alamak, ade ke tak erk. Cube akk yg judge kan. HIHI
    Dekat blog kite ade tak kak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cuba Nur fikir balik, ada ke tak? Hehehe boleh tak jawab soalan dgn soalan?

      Padam
  13. Kalau dulu saya rasa tiada tapi sekarang saya sedang cuba usahakan. Hehe. Kak farrah rasa ada x? Kalau boleh saya nak tulis sesuatu yg santai dan sampai kepada readers. Hehe. Mcm skema pulak cara saya komen. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha sebagai pembaca blog Hikayat Seorang Budak, dengan happynya akak cakap ada :)

      Padam
  14. Ohhh pembelsjaran baru lg... nnt nk kne sdiakn buku nota tok perktaan2 baru dr cikgu farrah.. tp ase xd kott... hehehe

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...