Rabu, 12 November 2014

Angin Seoul, Thanks Sis JM!

Ni kisah gumbira semalam. Balik outing, checked letter box. Ada poskadlah! Berpusing-pusing biji mata tengok setem Korea. Dekat situ juga saya melompat-lompat sebab excited. Dapat poskad daripada Kak Jari Manis kita. Seronoknya!!!

Changdeokgung Juhamnu (pavilion)

Sempat Kak JM kita susah payah singgah post office untuk kirim poskad pada kami adik-adik di Malaysia. Thanks so much for your thoughts, sis!

Love from Seoul ;)


28 ulasan:

  1. Huwaaa..bestnya akak..tumpang seronok dan nak lompat jga..heheh :)

    BalasPadam
  2. Terharunya sis JM bila Farrah upkan entri ni sob..sob..sob...terima kasih kerana Farrah sentiasa support blog akak..tunggu!! coz ada lagi something 4 u..tapi lambat sikit yek

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes, Kak. This entry is dedicated to you :) Ada lagi? Kena lompat lagilah ni...!Kak, saya yang patut cakap thanks sebab akak support blog saya walaupun satu entri pasal travel pun xde hihihih

      Padam
  3. katanya kad dari seoul sampai jugak ke penang tapi belum dapat belek belek.. ayah haplod kat wasap aje.. tak feel hihi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ohh CT cepat balik Penang. Leh feeling2 :)

      Padam
  4. wah.. wah... wah.. bestnya dapat poskad all the way from Korea...:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah,Firah...jauh datang poskad ni!

      Padam
  5. alaa bestnyee dpt poskad korea..hukhuk.. kak JM nak satu..hahah.... cantiknyee kad...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Anizz : kalau nk perlu tunggu akak ke sana nex year ek :-)

      Padam
    2. Kena tunggu, Nis. Doakan rezeki Kak JM murah melimpah ruah supaya Kak JM leh ke Korea selalu :)

      Padam
  6. Balasan
    1. Masih excited sampai sekarang, Nad :)

      Padam
  7. wah, bestnya! kak JM pula tu bagi.. untung lah XP

    BalasPadam
  8. Wow. Bestnya..
    Tak mahal ke k.JM pos dari jauh?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah,...djauh poskad tu terbang dari Korea. Tapi menarik gak Kak JM buat macam tu,....feeling2 macam ada sahabat pena luar negara pulak ;)

      Padam
  9. Walahhh walahhh
    Sempat sis JM ngepost sambil travel ye..
    Best tuuuuu.
    Nanti letak dekat satu tempat khas akak tu lah ehh..
    Semoga penuh yee..
    hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye, Nur. Kali ni Kak JM travel, post office masuk dalam itinerary.
      Hehehe memang dekat board akak tulah poskad tu akan 'duduk' :)

      Padam
  10. Ok jeles. Haha. Poskad tu ada bau korea lagi x kak farrah? Hehe. Kak JM tulis apa atas tu? Nak baca. Hehe. Gurau saja.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sekarang dah bau gabus sebab akak dah attached dekat board :)

      Padam
  11. Ala suoknye kak farrah ade ole2 dr korea.... huhuhu

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...