Isnin, 15 Disember 2014

Apa Khabar Sayang

Hari ni ada seorang teman yang hantar lagu ni pada saya untuk didengar. Lagu daripada kumpulan Armada. Comel, sweet-sweet gitu! Jadi, saya nak dedicate lagu ni buat kalian semua. Apa khabar? Semoga semuanya baik-baik saja :)


♪ ♪Aku kan terus mendoakanmu ♫
♫ Walau tak ku dengar berita tentangmu ♫
♪ ♪ Apa khabar kamu sayang, apa khabar kamu sayang
di sana ♫




Lirik Apa Khabar Sayang - Armada

Seharian aku tak tenang
Seperti orang kebingungan
Fikiranku tak karuan
Khawatirkan kamu di sana

Tak tahu apa gerangan
Mungkinkah di sana kau rasa bahagia
Atau malah sebaliknya

Telah lama kita tidak bertemu
Tak pernah ku dengar berita tentangmu
Apa khabar kamu sayang, apa khabar kamu sayang

Seharian aku tak tenang
Khawatirkan kamu di sana
Tak tahu apa gerangan
Mungkinkah di sana kau rasa bahagia
Atau malah sebaliknya

Telah lama kita tidak bertemu
Tak pernah ku dengar berita tentangmu
Apa khabar kamu sayang, apa khabar kamu sayang

Aku kan terus mendoakanmu
Walau tak ku dengar berita tentangmu
Apa khabar kamu sayang, apa khabar kamu sayang di sana

Ooohhh...
Mungkinkah di sana kau rasa bahagia
Atau malah sebaliknya

Telah lama kita tidak bertemu
Tak pernah ku dengar berita tentangmu
Apa khabar kamu sayang, apa khabar kamu sayang

Aku kan terus mendoakanmu
Walau tak ku dengar berita tentangmu
Apa khabar kamu sayang, apa khabar kamu sayang di sana

Apa khabar kamu sayang, apa khabar kamu sayang

Aku akan terus mendoakanmu
Walau tak ku dengar berita tentangmu
Apa khabar kamu sayang, apa khabar kamu sayang di sana
Apa khabar kamu sayang di sana


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.  

30 ulasan:

  1. Apa Khabar Sayang? Jawaplahh... He He He...

    BalasPadam
  2. Wana baru ja habis tengok klip video lagu ni..memang sweet2..tapi x tahan la tengok ending klip video tu Kak..sedih sangatttt..huu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak pun sama, Wana. Sedih kan,..puas akak fikir..lagu ni bukan lagu sedih, gi buat ending video klip macam tu, touchinglah!

      Padam
  3. Apa khabar sayang? ofcoz khabar baik-baik aja...apa khabar pula orang di sana tu...sudah mkn mlm:-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sudahhhhhhh :)
      I ate like a king hihihi

      Padam
  4. khabar baik kak farrah...saya tengah layan lagu ni

    BalasPadam
  5. sedap jugak lagunye kak farah hehe

    BalasPadam
  6. boleh nie download.. then sent kt mmbr...

    BalasPadam
  7. belum pernah dengar.. nak carilah..

    BalasPadam
  8. apa khabar? msti tengah baik2 je..hihi... suka lirik dye.. :)

    BalasPadam
  9. Sayang,
    Awak kat mana..
    Awak kat mana..
    Taufik Batishah comelzz..
    Saje tetiba. Hehe..

    BalasPadam
  10. Aku tanya apa khabar semua. Hehe. Teringat kat sonaone.

    Armada ni dlu kertas band kan kak farrah? Ke salah?
    Dulu suka layan lagu kertas band.

    Artis indo walau dorg tukar nama group still boleh buat org suka dgr lagu dorg kan. Mungkin mereka punya seni yg mudah diterima :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sonaone 'sopan' je kan nyanyi lagu tu.
      Tang Armada tu akak tak sure..iyelah kot :) Artis indo ni, diorang banyak buat lagu sendiri utk band, jadi lebih bersahaja & lebih feel

      Padam
  11. woooh cute ye.. okay cute cute ni my thing so nak pi dengar la jap lagi kekekek

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...