728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Sabtu, 6 Disember 2014

Kord Gitar Seluruh Cinta - Siti Nurhaliza feat. Cakra Khan (Easy Chords)

Love this song! Masa petang Sabtu saya dihabiskan dengan usahakan chords yang mudah. Ini hasilnya :)


Kord Gitar dan Lirik 'Seluruh Cinta' - Siti Nurhaliza feat Cakra Khan
OST Suamiku Encik Perfect 10
Ciptaan: Krishna Balagita


Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.

Am G F C
Menatap kepergian dirimu
F Dm B7 E
Meratap menangis sedih tak tertahan
Am F G
Terbayang saat bersama
C F
Lewati masa terindah
Dm F
Saat kau memelukku
B7 E
Tuturkan cinta


(Chorus)
Dm G
Kaulah seluruh cinta bagiku
E Am
Yang selalu menentramkan perasaanku
F Dm
Diri mu kan selalu ada
E
Di sisiku selamanya

Dm G
Kau bagaikan nafas di tubuhku
E Am
Yang sanggup menghidupkan segala gerakku
F B7
Ku kan selalu memuja mu
E
Hingga nanti kitakan bersama


Am G F C
Tak sanggup ku memikirnya lagi
F Dm B7 E
Habis separuh nyawa ku tangisimu
Am F G
Tiada lagi bait terindah
C F
Terdengar merdu terucap
Dm F B7 E
Merayu menyanjungku tenangkan jiwa

Ulang (Chorus)

Am G F C
Tiada cinta yang setulus cintamu,..cintamu
F Dm F B7 E
Tiada yang sanggup gantikan dirimu
Am G F C
Tiada rasa seindah kasihmu
F Dm F B7 E
Tiada yang mampu temani diriku

Oh..oh

Dm G
Kaulah seluruh cinta bagiku
E Am
Yang selalu menentramkan perasaanku
F Dm
Diri mu kan selalu ada
E
Di sisiku selamanya

Oh...

Dm G
Kau bagaikan nafas di tubuhku
E Am
Yang sanggup menghidupkan segala gerakku
F B7
Ku kan selalu memuja mu
E
Hingga nanti kitakan bersama

F B7 E
Ku kan selalu memuja mu hingga nanti kitakan bersama



DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.  


25 ulasan:

  1. kak farah ni rajin kan buat chord gitar ni..tapi kalau dah minat tu, x kisah pun habiskan sepanjang hari buat perkara yang menyenangkan hati kan kak ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betullllllll, Wana. Kalau dah minat....sanggup aje hihihi

      Padam
  2. perkongsian yang baik kak farrah

    BalasPadam
    Balasan
    1. utk yang nak main gitar senang2 aje macam akak ni ;)

      Padam
  3. Balasan
    1. CP, nanti kalau CP cuba main, ada chord yg nak betulkan kasi tau ye...

      Padam
  4. Balasan
    1. hehehe memang cantik...cuma kadang2 baju yang dia pakai nampakkan dia a bit besau....pandai2 je akak ni kan ;)

      Padam
  5. Wahh siti nurhaliza~

    Akak, jamming jamming haha

    BalasPadam
  6. hehe..ayat kat bawah tu ade promosi ea kak..

    BalasPadam
  7. bersiap sedia untuk mendownload lagu lagu yang Kak Farrah share..

    BalasPadam
    Balasan
    1. SONG ALERT! Ini lagu jiwang tau CT. Bukan abam-abam KPOP...

      Padam
  8. kalau lah sis JM pandai petik gitar..mmg cord lagu kat sini lah sis refer..Tapi sayang...jgn kata nak petik gitar...gitar pun x der :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahah akak ni,..tak pandai main gitar tidak susutkan nilai kita sebagai insan. Setiap orang ada lebih ada kurang,..itu yang boleh buat kita get along. Kalau semua petik gitar,...huhuhuhu dapat bayangkan tak? ;)

      Padam
  9. gabungan suara yang mantopppp!

    BalasPadam
  10. ok... belum dengar lagi lagu nie.nnt la free2 buka dgr

    BalasPadam
  11. wow! dato CT dengan Cakra? perghh. hebatlah. x pernah dengar lagi. mesti awesome kan!!!

    BalasPadam
  12. Dah jatuh cinta dengan lagu ni.. Dah download videonya.. Best!

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...