Sabtu, 6 Disember 2014

Makasih, Mbak Jari Manis!

"Kak, ada poslaju daripada Jari Manis!" 

Excited saya apabila dapat call daripada Cekebon. Yeayyyyy! Dah sampai! Sebelum ni dah baca entri Sis JM yang mula menghantar ole-ole istimewa dari Korea. Dalam gambar dah nampak dah sampul surat ada nama saya hehehe :D Banyak tau akak kita ni beli souveniers!

Saya tak ada di rumah. Jadi, terpaksalah kiriman Sis JM tu berada di bawah jagaan Cekebon buat sementara waktu. Semalam baru berkesempatan nak buka. Nak tengok apa saya dapat?

Ole-ole Korea daripada Sis JM

Cekebon pun teruja sama! She's still comprehending (dengan jayanya) the idea of blogging, rakan blogger & blogwalking. Bayangkanlah, kalau kat rumah dia tengok saya mengadap komputer, confirm dia akan datang sapa, "Hai, blogger!" Huhuhuh ibu siapalah ni ;)

So, kitorang sama-samalah buka bungkusan ni. Alhamdulillah! Saya dapat:
 
  • 1 letter opener cum book mark ala-ala cucuk sanggul. Love it!
  • Sepasang sudu & garpu - Boleh tambah koleksi. Saya suka kumpul cutleries dari sana sebab panjang sikit berbanding yang biasa.
  • Dua butir kerongsang cantik - Saya suka! Thoughtful-lah akak.

Terima kasih tidak terhingga, kak. Saya sangat sangat sangat menghargainya. Bukan nilai barang dan hadiah yang dipandang. The thought that really counts! Moga rezeki akak bertambah murah dan sentiasa diberkati oleh-Nya. Semoga 'fwenship' kita akan terus berkekalan. 

Oh, kad akak naik board saya dah!

Dok baik-baik berjiran ngan Shikin ye :)

50 ulasan:

  1. Hehe.. comel je ayat last tu.. berjiran baik2...

    semoga 'fwenship' kita jugak berkekalan....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amin,..mudah2an 'fwenship' kita semakin erat & kekal :)

      Padam
  2. alahaii comelnyaaa.. hehe. ^_^

    BalasPadam
  3. wahh betnya kak farah dpt hadiah dri kak Jm... ni jeles ni....sukenya dpt book mark tuh...arituh kite dapat camtuh jugak dari kawan kita, org china... suka2...kite simpan je, sayang nak guna :D hihiihiih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jeles jeles ni bila nak hantar address Aisya kat akak? Lama dah minta tau...
      Akak pun sayang nak guna! Cantikkkk!

      Padam
  4. sangat2 cantik dan comel..wana paling berkenan dengan macam cucuk sanggul tu..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak berperang ngan diri sendiri, Wana. Nak guna ke idak....sayangggggg!

      Padam
    2. Guna je..BookMark tu 2 dalam 1..boleh jugak guna utk buka surat :-)

      Padam
    3. Wana..kalau rajin tinggalkan komen di blog sis...in sha Allah kalau ada rezeki lebih..mesti ada gak utk Wana tu heee

      Padam
    4. Pergilah 'travel' blog Sis JM, Wana :)

      Padam
  5. wow...yang memberi pun terbaik...yang menerima juga terbaik....tahniah keduanya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Untuk ArZ pun ada..dah masuk peti tadi :-)

      Padam
    2. Yeayyyyyy! (Bagi pihak aRz) :)

      Padam
  6. Balasan
    1. heheeh selamat berjiran :)

      Padam
    2. Yeay..kita berjiran ye Shikin hihihih..so cute lah si Farrah ni heee

      Padam
  7. Saya pun baru dapat hadiah dari k.JM ni kelmarin. Xsempat nak inform k.JM lagi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak JM, Shikin dah dapat dah ole2 Kak JM!

      Berkesan tak cara hebahan akak hahaha. Shikin uruskan vacation dulu. Sure Kak Jm faham :)

      Padam
    2. Shikin..alhamdulillah dh terima ye..terima kasih di atas sokongan kalian terhadap blog sis ni..terharu sgt..tanpa rakan reader blog sis tu mesti x berseri heee

      Padam
    3. Tower saya ni pun mesti dah berhantu tanpa sis, Shikin & kawan2 lain :)

      Padam
  8. wahhh tahniah kak farah... ingat nak buat board cmtu jugak.. hihi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Anis :) buatlah board tu,..kosnya murah je..at least apa yg orang bagi cantik je up kat board. Tiap2 hari leh tengok.

      Padam
    2. Anizz!!! your gift on the way :-)

      Padam
  9. Wahh tuah badan~
    Alhamdulillah rezeki kak Farrah :)

    BalasPadam
  10. CT faham perasaan sengih2 happy bila dapat parcel dari kawan-kawan kan. sengih sampai telinga hehehe.. macam akak la hantar ritu dahla berat so prasaan mcm terujaaaaaaa..

    dulu mak pun macam.. haish apelah ko dapat ngadap blog. bila tngk progress skarang haaaa baru dapat menerima sket sket..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahah betul CT. Sengih sampaiii telinga! Alaa apa yg akak hantar tu berat kertas je hihihi
      Comellah mak CT,..tapi betul kan...orang tua kita sure pelik,..apalah syoknya ketak-ketuk depan komputer. Perkataan blog tu sendiri buat diorang pening dah. Kirim salam sayang kat mak CT ye,...

      Padam
  11. Dear Farrah...terima kasih..terharunya kerana publish entri khas di atas pemberian kepada sis JM...terima kasih..pemberian dari Farrah pun sis letak di partison opis sayang nak guna heee

    Terima kasih jua kerana Farrah antara rakan blogger yg sangat!!!! rajin tinggalkan koemn di blog sis tu...terima kasih di atas masa yg di luangkan..i love uuuuuuuu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya lagi terharu, sis! Ada je kiriman bermakna yang sis hantar. Susah susah je...
      Nway, saya suka travel kat blog sis. Lihat dunia :)

      Padam
  12. Kak shikin dah ade jiran :)
    Tahniah kak farrah. ^.^

    BalasPadam
  13. Best dapat rakan blogger macam ni kan kak? Sukaaa biarpun tak pernah jumpa, tapi, bonding sangat kuat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes,...thanks for being one of them, Scha :)

      Padam
  14. Bestkan dapat hadiah dari rakan blogger lain.. rasa persahabatan lagi rapat walaupun hanya di alam maya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul, eyda. Tak berjumpa tak jadi sebab utk tidak rapat :)

      Padam
  15. wahhh besrnya.. .
    dh mnghiasi board dh..lepas nie sapa lak...

    BalasPadam
  16. Woww... dapat hadiah dari JM yer... Tahniah Farrah...! u deserve it

    BalasPadam
  17. wah, bestnya!! xde rezeki untuk saya.. hehehehe... ni yang macam nak kasi sumthing untuk kak Farrah just untuk ada dekat board tu juga :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Don't worry, ada rezeki Amy kat tempat lain :)

      Padam
  18. Cendera hati dari rakan blogger yg amat bermakna

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...